Urządzenia specjalistyczne dla gastronomii
Urządzenia specjalistyczne dla gastronomii: wydajność, design i innowacje w restauracjach, hotelach. Podnieś poziom swojej kuchni!


700,00 zł netto


747,32 zł netto


767,72 zł netto


1.257,32 zł netto


1.975,25 zł netto


332,50 zł netto


296,40 zł netto


556,92 zł netto
Moc: 1,95 kW Czytaj więcej


418,88 zł netto


431,80 zł netto


822,80 zł netto


2.798,95 zł netto


1.394,53 zł netto


1.315,24 zł netto


652,12 zł netto


4.230,00 zł netto


1.801,80 zł netto


2.495,18 zł netto


671,84 zł netto


1.563,87 zł netto


146,25 zł netto
Moc: 0,7 kW Czytaj więcej


2.418,71 zł netto


438,60 zł netto


1.886,45 zł netto
Urządzenia specjalistyczne
Specjalistyczne urządzenia mogą być bardzo praktyczne w wielu lokalach gastronomicznych, bo pozwolą poprawić szybkość pracy i wydania posiłków lub urozmaicić ofertę restauracji, baru czy cukierni. W tej kategorii proponujemy m.in. profesjonalne warniki do makaronu, warniki do ryżu, cyrkulatory sous vide, gofrownice oraz naleśnikarki.
Profesjonalne warniki do makaronu. Gastronomiczny sprzęt grzewczy wykorzystujący tzw. kąpiel wodną pozwala przygotować dania z makaronu i różne rodzaje klusek. Do wyboru są maszyny z różną liczbą komór do gotowania wyposażone w grzałki, termostat oraz wyjmowane kosze. Sprawdzą się w restauracjach, barach, pizzeriach czy firmach cateringowych. Warniki do makaronu posiadają specjalny układ grzewczy. Umożliwiają przygotowanie wielu rodzajów makaronu, np. spaghetti, tagliatelle, penne itd. al dente lub w wersji bardziej miękkiej.
Warniki do ryżu. Do wyboru są urządzenia o różnej pojemności do gotowania ryżu. Zdecydowanie przyspieszają przygotowanie tego jednego z najpopularniejszych dodatków do dań. W nowoczesnych kuchniach chętnie wykorzystuje się do tego warniki do ryżu. Zobacz dostępne modele i wybierz odpowiedni do swoich potrzeb.
Cyrkulatory sous vide. Ta metoda gotowania szybko zyskała ogromną popularność i jest bardzo ceniona w restauracjach. Pozwala na przyrządzanie produktów w niskiej temperaturze, w tzw. „kąpieli wodnej”. Dodatkowo sprawia, że zachowane zostaną cenne składniki odżywcze. Oferujemy profesjonalny sprzęt do gotowania metodą sous-vide.
Gofrownice oraz naleśnikarki. Naleśniki i gofry serwowane na słodko lub wytrawnie mogą urozmaicić menu kawiarni czy baru. Zobacz dostępne modele o różnej wydajności.


20,33 zł netto


13,50 zł netto
Długość: 150 mm Czytaj więcej


11,25 zł netto


1.802,98 zł netto


114,24 zł netto

Marki




























