Naleśnikarka Hendi
Naleśnikarka Hendi
Profesjonalna naleśnikarka elektryczna jest idealnym wyborem do dużej i małej gastronomii. Z powodzeniem można jej używać także na co dzień w warunkach domowych. Profesjonalna naleśnikarka Hendi pozwoli szybko przygotować dużą ilość idealnych naleśników.
Naleśnikarka Hendi – wydajne urządzenie do gastronomii
Naleśnikarka Hendi gastronomiczna świetnie sprawdzi się m.in. w kawiarniach, cukierniach, bistrach i innych lokalach gastronomicznych. Poznaj parametry i zalety prezentowanego modelu. Główne atuty, jakie ma naleśnikarka Hendi, to funkcjonalność, wysoka jakość wykonania, wydajność, duża wytrzymałość i uniwersalność.
Naleśnikarka Hendi
Profesjonalna naleśnikarka elektryczna idealna do dużej i małej gastronomii można używać jej również w warunkach domowych.
Profesjonalne naleśnikarki gastronomiczne to niezwykle praktyczne urządzenia, które świetnie sprawdzają się m.in. w kawiarniach, bistrach i innych lokalach gastronomicznych. Są też chętnie wykorzystywane w kuchniach domowych – idealne naleśniki mogą osłodzić niejedno przyjęcie lub urodziny dziecka. Wysoka jakość wykonania, duża wytrzymałość, uniwersalność i nowoczesne rozwiązania technologiczne to główne atuty naleśnikarki Hendi.
Cechy produktu:
- Przeznaczona do smażenia naleśników
- Płyta grzewcza ø400 mm wykonana z żeliwa z powłoka ceramiczna
- Równomierne rozprowadzenie ciepła na powierzchni płyty
- Drewniana szpatuła w zestawie
- Obudowa ze stali nierdzewnej
- Termostat z płynna regulacja temperatury od 50°C do 250°C
- Z zabezpieczeniem przed przegrzaniem i termostatem EGO
Naleśnikarka Hendi
Profesjonalna naleśnikarka elektryczna jest idealnym wyborem do dużej i małej gastronomii. Z powodzeniem można jej używać także na co dzień w warunkach domowych. Profesjonalna naleśnikarka Hendi pozwoli szybko przygotować dużą ilość idealnych naleśników.
Naleśnikarka Hendi – wydajne urządzenie do gastronomii
Naleśnikarka Hendi gastronomiczna świetnie sprawdzi się m.in. w kawiarniach, cukierniach, bistrach i innych lokalach gastronomicznych. Poznaj parametry i zalety prezentowanego modelu. Główne atuty, jakie ma naleśnikarka Hendi, to funkcjonalność, wysoka jakość wykonania, wydajność, duża wytrzymałość i uniwersalność.
Naleśnikarka Hendi
Profesjonalna naleśnikarka elektryczna idealna do dużej i małej gastronomii można używać jej również w warunkach domowych.
Profesjonalne naleśnikarki gastronomiczne to niezwykle praktyczne urządzenia, które świetnie sprawdzają się m.in. w kawiarniach, bistrach i innych lokalach gastronomicznych. Są też chętnie wykorzystywane w kuchniach domowych – idealne naleśniki mogą osłodzić niejedno przyjęcie lub urodziny dziecka. Wysoka jakość wykonania, duża wytrzymałość, uniwersalność i nowoczesne rozwiązania technologiczne to główne atuty naleśnikarki Hendi.
Cechy produktu:
- Przeznaczona do smażenia naleśników
- Płyta grzewcza ø400 mm wykonana z żeliwa z powłoka ceramiczna
- Równomierne rozprowadzenie ciepła na powierzchni płyty
- Drewniana szpatuła w zestawie
- Obudowa ze stali nierdzewnej
- Termostat z płynna regulacja temperatury od 50°C do 250°C
- Z zabezpieczeniem przed przegrzaniem i termostatem EGO