Urządzenie do gotowania Sous-Vide 2/3 GN, 13 L, 0,4kW, od 45 °C do 90 °C
Moc: 0,4 kW Czytaj więcej
Urządzenie do gotowania Sous-Vide 2/3 GN, 13 L, 0,4kW, od 45 °C do 90 °C
Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS–VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia.
Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej wydajnych sposobów wykorzystania zalet gotowania w niskiej temperaturze. w ten sposób można przygotować mięso,ryby, warzywa, a nawet owoce – wystarczy tylko ustawić odpowiednią temperaturę, a resztą zajmie się urządzenie. Stała niska temperatura zapewnia równomierne ugotowanie, a przy poprawnie ustawionej temperaturze potrawa nie może się nie udać. W przypadku gotowania w woreczku próżniowym, naturalne aromaty i soki wprowadzane są do żywności dając w efekcie wyśmienity smak i idealną konsystencję. Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania – żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Nawet najgrubsze kawałki mięsa zyskują miękkość i stają się soczyste.
Cechy produktu:
- Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe
- Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- W zestawie separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od 45°C do 90°C
- Z uchwytami i kranem spustowym
- Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową
Urządzenie do gotowania Sous-Vide 2/3 GN, 13 L, 0,4kW, od 45 °C do 90 °C
Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS–VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia.
Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej wydajnych sposobów wykorzystania zalet gotowania w niskiej temperaturze. w ten sposób można przygotować mięso,ryby, warzywa, a nawet owoce – wystarczy tylko ustawić odpowiednią temperaturę, a resztą zajmie się urządzenie. Stała niska temperatura zapewnia równomierne ugotowanie, a przy poprawnie ustawionej temperaturze potrawa nie może się nie udać. W przypadku gotowania w woreczku próżniowym, naturalne aromaty i soki wprowadzane są do żywności dając w efekcie wyśmienity smak i idealną konsystencję. Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania – żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Nawet najgrubsze kawałki mięsa zyskują miękkość i stają się soczyste.
Cechy produktu:
- Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe
- Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- W zestawie separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od 45°C do 90°C
- Z uchwytami i kranem spustowym
- Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową