Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,6kW, 2x 720x1080x(h)150 mm, 4xØ500 mm
Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,6kW, 2x 720x1080x(h)150 mm, 4xØ500 mm
Elektryczny piec z dwiema niezależnymi komorami został stworzony do intensywnego użytkowania w lokalach gastronomicznych, w których liczy się elastyczność pracy i jednoczesne przygotowanie dużej liczby porcji. Urządzenie pozwala wypiekać jednocześnie 12 pizz o średnicy 35 cm, a dzięki osobnemu sterowaniu każdej z komór można swobodnie dostosować parametry pieczenia do różnych receptur lub etapów przygotowania.
Obie komory wyposażone są w płyty z kamienia szamotowego, które zapewniają równomierne nagrzewanie i chrupiące ciasto. Wnętrze doświetlane jest odpornym na temperaturę oświetleniem, co pozwala na stałą kontrolę procesu bez otwierania drzwi. Panel dotykowy z cyfrowym wyświetlaczem umożliwia dokładne ustawienie temperatury osobno dla górnych i dolnych grzałek oraz zaprogramowanie do 99 cykli pracy z funkcją tygodniowego harmonogramu.
Obudowa wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej zapewnia trwałość i łatwość utrzymania czystości. Urządzenie może być użytkowane jako samodzielne lub zestawione z innymi elementami ciągu grzewczego. Na życzenie dostępny jest dedykowany system odprowadzania pary, który poprawia komfort pracy i higienę w kuchni.
Cechy produktu:
- Pojemność: 2 x 6 pizz Ø 350 mm
- Liczba komór: 2
- Wymiary zewnętrzne: 1190 x 1460 x 780 mm
- Moc: 16,8 kW
- Zasilanie: 230V / 3~ 50–60 Hz
- Waga brutto: 335 kg
- Objętość transportowa: 1,63 m³
- Komory z płytami szamotowymi zapewniają równomierne pieczenie
- Obudowa ze stali nierdzewnej – odporność i łatwość czyszczenia
- Dotykowy panel sterowania z możliwością zapisania do 99 programów
- Niezależna regulacja temperatury górnej i dolnej grzałki w każdej komorze
- Wbudowane oświetlenie odporne na wysokie temperatury
- Możliwość podłączenia do systemu odprowadzania pary
- Spełnia wymagania norm CE
Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,6kW, 2x 720x1080x(h)150 mm, 4xØ500 mm
Elektryczny piec z dwiema niezależnymi komorami został stworzony do intensywnego użytkowania w lokalach gastronomicznych, w których liczy się elastyczność pracy i jednoczesne przygotowanie dużej liczby porcji. Urządzenie pozwala wypiekać jednocześnie 12 pizz o średnicy 35 cm, a dzięki osobnemu sterowaniu każdej z komór można swobodnie dostosować parametry pieczenia do różnych receptur lub etapów przygotowania.
Obie komory wyposażone są w płyty z kamienia szamotowego, które zapewniają równomierne nagrzewanie i chrupiące ciasto. Wnętrze doświetlane jest odpornym na temperaturę oświetleniem, co pozwala na stałą kontrolę procesu bez otwierania drzwi. Panel dotykowy z cyfrowym wyświetlaczem umożliwia dokładne ustawienie temperatury osobno dla górnych i dolnych grzałek oraz zaprogramowanie do 99 cykli pracy z funkcją tygodniowego harmonogramu.
Obudowa wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej zapewnia trwałość i łatwość utrzymania czystości. Urządzenie może być użytkowane jako samodzielne lub zestawione z innymi elementami ciągu grzewczego. Na życzenie dostępny jest dedykowany system odprowadzania pary, który poprawia komfort pracy i higienę w kuchni.
Cechy produktu:
- Pojemność: 2 x 6 pizz Ø 350 mm
- Liczba komór: 2
- Wymiary zewnętrzne: 1190 x 1460 x 780 mm
- Moc: 16,8 kW
- Zasilanie: 230V / 3~ 50–60 Hz
- Waga brutto: 335 kg
- Objętość transportowa: 1,63 m³
- Komory z płytami szamotowymi zapewniają równomierne pieczenie
- Obudowa ze stali nierdzewnej – odporność i łatwość czyszczenia
- Dotykowy panel sterowania z możliwością zapisania do 99 programów
- Niezależna regulacja temperatury górnej i dolnej grzałki w każdej komorze
- Wbudowane oświetlenie odporne na wysokie temperatury
- Możliwość podłączenia do systemu odprowadzania pary
- Spełnia wymagania norm CE