Stół chłodniczy sałatkowy 3-drzwiowy 8x 1/6 GN z nadstawą, 340 L, od 2 °C do 10 °C, agregat na dole
Stół chłodniczy sałatkowy 3-drzwiowy 8x 1/6 GN z nadstawą, 340 L, od 2 °C do 10 °C, agregat na dole
Stół chłodniczy SALP3/R6 to kompaktowe, a jednocześnie niezwykle funkcjonalne rozwiązanie dla profesjonalnych kuchni, gdzie liczy się każda powierzchnia robocza. Dzięki wbudowanej nadstawce chłodniczej o pojemności na 8 pojemników GN 1/6 (głębokość 150 mm) oraz przestronnej komorze chłodniczej z trzema drzwiami, urządzenie pozwala na ergonomiczne przechowywanie i łatwy dostęp do składników podczas przygotowywania dań. Cała konstrukcja została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co gwarantuje trwałość i łatwość utrzymania higieny.
Precyzyjna kontrola temperatury zapewniona jest przez elektroniczny termostat zamknięty w odpornej na wilgoć obudowie. System chłodzenia oparty na ekologicznym czynniku R600a działa w klasie klimatycznej 4, co oznacza bezproblemowe użytkowanie w warunkach o temperaturze do +30°C. Dodatkowo, automatyczne odszranianie i parowanie skroplin minimalizują konieczność ingerencji użytkownika.
Cechy produktu:
- Blat roboczy ze stali nierdzewnej AISI 304 z wbudowaną chłodzoną nadstawką GN 8x 1/6-150 mm (bez pojemników GN w zestawie)
- Zewnętrzna i wewnętrzna obudowa z austenitycznej stali nierdzewnej, zaokrąglone krawędzie
- 3 drzwi GN 1/1 z ergonomicznymi uchwytami i uszczelkami magnetycznymi
- Każde drzwi wyposażone w 1 regulowaną półkę GN 1/1
- Wentylowane chłodzenie, automatyczne rozmrażanie i odparowanie skroplin
- Parownik zintegrowany w trzech ściankach, bez użycia freonu (CFC free)
- Skraplacz wentylowany z filtrem przeciw tłuszczom
- Regulowane nóżki, kompaktowa zabudowa agregatu (pod spodem)
- Wyposażony w czynnik chłodniczy R600a (ekologiczny)
- Wyprodukowany zgodnie z obowiązującymi normami CE
Nowoczesna linia Compact Line została zaprojektowana z myślą o maksymalnej wydajności przy minimalnym zużyciu energii. To produkt „eko-odpowiedzialny” – zastosowanie czynnika chłodniczego R600a zmniejsza wpływ urządzenia na środowisko, czyniąc je idealnym wyborem dla każdego lokalu gastronomicznego z ograniczoną przestrzenią.
Stół SALP3/R6 to nie tylko chłodzenie – to gwarancja komfortu pracy i efektywnego przygotowywania posiłków. Dzięki nowoczesnym rozwiązaniom technicznym oraz solidnemu wykonaniu, urządzenie idealnie sprawdzi się zarówno w restauracjach, barach szybkiej obsługi, jak i kuchniach hotelowych czy kateringowych.
Stół chłodniczy sałatkowy 3-drzwiowy 8x 1/6 GN z nadstawą, 340 L, od 2 °C do 10 °C, agregat na dole
Stół chłodniczy SALP3/R6 to kompaktowe, a jednocześnie niezwykle funkcjonalne rozwiązanie dla profesjonalnych kuchni, gdzie liczy się każda powierzchnia robocza. Dzięki wbudowanej nadstawce chłodniczej o pojemności na 8 pojemników GN 1/6 (głębokość 150 mm) oraz przestronnej komorze chłodniczej z trzema drzwiami, urządzenie pozwala na ergonomiczne przechowywanie i łatwy dostęp do składników podczas przygotowywania dań. Cała konstrukcja została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co gwarantuje trwałość i łatwość utrzymania higieny.
Precyzyjna kontrola temperatury zapewniona jest przez elektroniczny termostat zamknięty w odpornej na wilgoć obudowie. System chłodzenia oparty na ekologicznym czynniku R600a działa w klasie klimatycznej 4, co oznacza bezproblemowe użytkowanie w warunkach o temperaturze do +30°C. Dodatkowo, automatyczne odszranianie i parowanie skroplin minimalizują konieczność ingerencji użytkownika.
Cechy produktu:
- Blat roboczy ze stali nierdzewnej AISI 304 z wbudowaną chłodzoną nadstawką GN 8x 1/6-150 mm (bez pojemników GN w zestawie)
- Zewnętrzna i wewnętrzna obudowa z austenitycznej stali nierdzewnej, zaokrąglone krawędzie
- 3 drzwi GN 1/1 z ergonomicznymi uchwytami i uszczelkami magnetycznymi
- Każde drzwi wyposażone w 1 regulowaną półkę GN 1/1
- Wentylowane chłodzenie, automatyczne rozmrażanie i odparowanie skroplin
- Parownik zintegrowany w trzech ściankach, bez użycia freonu (CFC free)
- Skraplacz wentylowany z filtrem przeciw tłuszczom
- Regulowane nóżki, kompaktowa zabudowa agregatu (pod spodem)
- Wyposażony w czynnik chłodniczy R600a (ekologiczny)
- Wyprodukowany zgodnie z obowiązującymi normami CE
Nowoczesna linia Compact Line została zaprojektowana z myślą o maksymalnej wydajności przy minimalnym zużyciu energii. To produkt „eko-odpowiedzialny” – zastosowanie czynnika chłodniczego R600a zmniejsza wpływ urządzenia na środowisko, czyniąc je idealnym wyborem dla każdego lokalu gastronomicznego z ograniczoną przestrzenią.
Stół SALP3/R6 to nie tylko chłodzenie – to gwarancja komfortu pracy i efektywnego przygotowywania posiłków. Dzięki nowoczesnym rozwiązaniom technicznym oraz solidnemu wykonaniu, urządzenie idealnie sprawdzi się zarówno w restauracjach, barach szybkiej obsługi, jak i kuchniach hotelowych czy kateringowych.