Profesjonalne nadziewarki do kiełbas
Profesjonalne nadziewarki do kiełbas: trwałe, efektywne i łatwe w obsłudze urządzenia dla rzemieślników i dużych zakładów przetwórstwa mięsnego.


1.727,28 zł netto


799,20 zł netto


559,20 zł netto


639,20 zł netto


3.567,05 zł netto


4.124,21 zł netto


10.941,12 zł netto


452,45 zł netto


13.750,66 zł netto


747,29 zł netto


485,45 zł netto


2.782,08 zł netto


479,20 zł netto


676,75 zł netto


5.299,20 zł netto


479,20 zł netto


1.116,96 zł netto


1.008,86 zł netto


6.292,80 zł netto


3.875,49 zł netto


20.255,24 zł netto


559,20 zł netto
Pozioma nadziewarka do kiełbas - Profesjonalne nadziewarki do kiełbas
Dla wielu osób nie ma nic smaczniejszego jak dobrze przyprawiona i uwędzona kiełbasa. W wielu sklepach można takie kupić, jednak sporo osób samodzielnie próbuje przygotować je w domu. Aby wyszła pyszna, potrzebne są przede wszystkim wysokiej jakości składniki, ale też kilka urządzeń. Jednym z nich jest nadziewarka do kiełbas, przy pomocy której można będzie napełnić osłonki farszem. Występują one na rynku w wielu różnych wersjach i odmianach. Do zastosowań domowych w zupełności wystarczą niewielkie modele ręczne pionowe lub poziome, o pojemności zbiornika do kilku litrów. Z kolei w masarniach i lokalach gastronomicznych lepiej się sprawdzą profesjonalne nadziewarki do kiełbas z zasilaniem, które mają znacznie większe rozmiary i wydajność. Propozycja naszego sklepu obejmuje kilkadziesiąt modeli nadziewarek, co pozwala każdemu klientowi wybrać odpowiedni dla siebie.
Nadziewarka do kiełbas
Dzięki współpracy ze sprawdzonymi dostawcami, jak Revolution czy SARO, możemy zagwarantować wysoką funkcjonalność i niezawodność. Propozycje naszego sklepu to wysokiej jakości nadziewarki do kiełbas, idealne do każdego lokalu gastronomicznego – to wygoda użytkowania i wiele lat bezawaryjnej pracy.
Nadziewarka do kiełbasy: wiem, że zdrowo jem
Polacy coraz częściej zastanawiają się nad tym, co jedzą. Zapanowała moda na czytanie etykiet produktów żywnościowych, których skład czasami może nawet przerazić. Z roku na rok rośnie liczba osób, które wybierają zdrowy tryb odżywiania. Masowo powstają sklepy z żywnością ekologiczną, a produkty opatrzone znakiem „bez konserwantów” szybciej znikają ze sklepowych półek. Ta „zdrowa nieufność” względem produktów dotyczy również mięsa i jego przetworów.
Wędliny własnej produkcji
Nie ma się co oszukiwać – tylko wtedy, kiedy sami je przygotujemy, mamy pewność, że kiełbasy i wędliny wykonane są ze świeżego mięsa najwyższej jakości, że nie dodano do nich składników konserwujących ani sztucznych barwników. Wbrew pozorom nie jest to takie trudne. Oprócz dobrej jakości mięsa od sprawdzonego dostawcy, potrzebujemy dwóch niezbędnych sprzętów, którymi są ręczna nadziewarka do kiełbas oraz wędzarnia. Przydatne również będą wiadra i misy do peklowania, waga oraz maszyna do mielenia mięsa – to minimum wędliniarskie.
Różne rodzaje nadziewarek
Jeśli szukasz profesjonalnej nadziewarki do kiełbasy, doskonale trafiłeś. W naszym sklepie internetowym XXL Gastro znajdziesz ich różne rodzaje. Posiadamy produkty od najlepszych producentów – jak Hendi, Saro, Buffalo, Soda Pluss. Zakup u nas jest gwarancją zadowolenia i zawsze udanych wyrobów. Jeżeli interesuje Cię pozioma nadziewarka do kiełbas, w naszej ofercie znajdziesz modele o pojemności 5 litrów wyposażone w 4 lejki do kiełbas o różnej grubości. Jeśli potrzebna ci pionowa nadziewarka do kiełbas, mamy modele o wielkości 3-10 litów. Z kolei wykonana ze stali nierdzewnej 35-litrowa nadziewarka marki Soda Pluss posiada hydrauliczny system podnoszenia i opuszczania tłoka nadziewarki, a jej wydajność sięga 300 kg/h.
Swojskie kiełbaski
Nasze profesjonalne nadziewarki do kiełbas doskonale sprawdzą się zarówno w masarniach, jak i w każdym lokalu gastronomicznym, w którym liczy się przede wszystkim jakość produktów. Poza tym będą nadawać się również do użytku domowego – dla smakoszy, do produkcji własnych wyrobów wędliniarskich. Wszystkich, którzy samodzielnie przyrządzają wędliny, powinny również zainteresować nasze pakowarki próżniowe (przydatne także w cateringu oraz lokalach małej i dużej gastronomii) oraz worki do pakowania próżniowego, idealne do mrożenia. W barach, lokalach szybkiej obsługi i bistro pomocne będą też oferowane w naszym sklepie krajalnice do kiełbas.
Doskonałe jedzenie
W lokalach gastronomicznych bezsprzecznie liczy się przede wszystkim jakość jedzenia. Doskonały produkt i talent kucharza pozwalają wyczarować dania, których smaku się nie zapomina. Jednak nawet najlepszy smak może zostać „zabity”, jeśli jedzenie poda się w nieodpowiedniej temperaturze – nikt nie chciałby otrzymać talerza z mocno przestudzonymi potrawami. Aby tego uniknąć, warto wyposażyć swoją kuchnię w podgrzewacze i bemary, dzięki którym Twoich gości nigdy nie spotka chłodna niespodzianka.