Hendi Ręczna nadziewarka do kiełbas, 5 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
Hendi Ręczna nadziewarka do kiełbas, 5 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
Solidna, pionowa nadziewarka do kiełbas Hendi o pojemności 5 litrów to urządzenie idealne do restauracji, karczm, barów, firm cateringowych czy sklepów z wyrobami wędliniarskimi. Będzie pomocna w przyrządzaniu różnego rodzaju kiełbas. Nadziewarka do kiełbas Hendi 5l – nazywana też szprycą masarską – pozwoli przygotować idealny farsz.
Nadziewarka Hendi 5l – do profesjonalnej gastronomii
Nadziewarka Hendi wykonana ze stali nierdzewnej to urządzenie wysokiej jakości. Marka specjalizuje się w produkcji sprzętu do dużej i małej gastronomii. Nadziewarka Hendi elektryczna do kiełbas i farszu będzie idealna do przyrządzania własnych wyrobów. Prezentowany sprzęt to jeden z najpopularniejszych modeli na rynku. Do małych zakładów przetwórstwa mięsnego z własnymi sklepami to must have.
W naszej ofercie są też nadziewarki Hendi o innych pojemnościach – wybierz model w zależności od potrzeb.
Ręczna nadziewarka do kiełbas Hendi 5 L, nadziewarka Hendi pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
- Idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich
- Wykonana ze stali nierdzewnej
- Szczególnie polecane do małych sklepów z własnymi wyrobami, małych restauracji i barów a także gospodarstw agroturystycznych
Wyposażona w układ dwóch prędkości:
- bieg szybki do unoszenia tłoka
- bieg wolny (o małym obciążeniu) do napełniania osłonek farszem
- Części mające kontakt z żywnością łatwo demontowalne w celu napełnienia i czyszczenia
- posiada odpowietrznik w tłoku
- W zestawie 4 lejki o średnicach: 16/22/32/38 mm– wszystkie o długości 180 mm
- Układ przekładni biegów odporny na obciążenie mechaniczne dzięki materiałom ze stali hartowanej
Hendi Ręczna nadziewarka do kiełbas, 5 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
Solidna, pionowa nadziewarka do kiełbas Hendi o pojemności 5 litrów to urządzenie idealne do restauracji, karczm, barów, firm cateringowych czy sklepów z wyrobami wędliniarskimi. Będzie pomocna w przyrządzaniu różnego rodzaju kiełbas. Nadziewarka do kiełbas Hendi 5l – nazywana też szprycą masarską – pozwoli przygotować idealny farsz.
Nadziewarka Hendi 5l – do profesjonalnej gastronomii
Nadziewarka Hendi wykonana ze stali nierdzewnej to urządzenie wysokiej jakości. Marka specjalizuje się w produkcji sprzętu do dużej i małej gastronomii. Nadziewarka Hendi elektryczna do kiełbas i farszu będzie idealna do przyrządzania własnych wyrobów. Prezentowany sprzęt to jeden z najpopularniejszych modeli na rynku. Do małych zakładów przetwórstwa mięsnego z własnymi sklepami to must have.
W naszej ofercie są też nadziewarki Hendi o innych pojemnościach – wybierz model w zależności od potrzeb.
Ręczna nadziewarka do kiełbas Hendi 5 L, nadziewarka Hendi pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
- Idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich
- Wykonana ze stali nierdzewnej
- Szczególnie polecane do małych sklepów z własnymi wyrobami, małych restauracji i barów a także gospodarstw agroturystycznych
Wyposażona w układ dwóch prędkości:
- bieg szybki do unoszenia tłoka
- bieg wolny (o małym obciążeniu) do napełniania osłonek farszem
- Części mające kontakt z żywnością łatwo demontowalne w celu napełnienia i czyszczenia
- posiada odpowietrznik w tłoku
- W zestawie 4 lejki o średnicach: 16/22/32/38 mm– wszystkie o długości 180 mm
- Układ przekładni biegów odporny na obciążenie mechaniczne dzięki materiałom ze stali hartowanej