Hendi Ręczna nadziewarka do kiełbas, 10 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
Hendi Ręczna nadziewarka do kiełbas, 10 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
W restauracjach, karczmach, sklepach czy lokalach z żywnością naturalną i swojską można znaleźć lokalne wyroby – przygotowywane często na miejscu. Moda na żywność ekologiczną i zdrową sprawia, że wiele restauracji prowadzi taki wyrób – mięs, wędlin czy pieczywa albo kiszonek.
W wielu na wyposażeniu jest m.in. nadziewarka do kiełbas Hendi 10l. Można w niej zrobić doskonałe kiełbasy. Pojemność nadziewarki wynosi aż 10 litrów, co oznacza, że będzie to świetny sprzęt do restauracji i dużych lokali.
Solidna i wydajna nadziewarka Hendi 10l
Profesjonalna nadziewarka do kiełbas Hendi 10l z powodzeniem i przez długi okres użytkowania sprawdzi się do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich. Można też korzystać z niej w domu, jeśli wyrabianie wędlin jest Twoją pasją. Solidna maszynka to niezawodne urządzenia do przyrządzania i nadziewania kiełbas. Prezentowany model jest jednym z najpopularniejszych w ofercie marki Hendi.
Ręczna nadziewarka do kiełbas Hendi, 10 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
Profesjonalna nadziewarka Hendi 10l. Doskonała do przyrządzania własnych wyrobów. Bardzo wygodna w użytkowaniu.Wysokiej jakości urządzenie do przygotowywania wyrobów wędliniarskich, proste i wygodne w obsłudze. Produkty Hendi charakteryzują uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w profesjonalnego a także można go stosować z powodzeniem w domowych warunkach.
Cechy produktu:
- Idealny do przyrządzania własnych wyrobów
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Wyposażony w układ dwóch prędkości napełniania, który jest łatwy i szybki w obsłudze
- Siłownik oraz ruchomy trzpień można łatwo zdemontować w celu napełnienia i czyszczenia
- W zestawie 4 lejki w różnych rozmiarach o średnicy: 16/22/32/38 mm
- posiada odpowietrznik w tłoku
- Wyposażony w łożysko oraz układ przekładni ze stali hartowanej, dzięki czemu jest odporny na ciśnienie
- Wszystkie części mające bezpośrednią styczność z żywnością spełniają wymogi normy higieny żywności
- Możliwość dokupienia silikonowej uszczelki.
Hendi Ręczna nadziewarka do kiełbas, 10 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
W restauracjach, karczmach, sklepach czy lokalach z żywnością naturalną i swojską można znaleźć lokalne wyroby – przygotowywane często na miejscu. Moda na żywność ekologiczną i zdrową sprawia, że wiele restauracji prowadzi taki wyrób – mięs, wędlin czy pieczywa albo kiszonek.
W wielu na wyposażeniu jest m.in. nadziewarka do kiełbas Hendi 10l. Można w niej zrobić doskonałe kiełbasy. Pojemność nadziewarki wynosi aż 10 litrów, co oznacza, że będzie to świetny sprzęt do restauracji i dużych lokali.
Solidna i wydajna nadziewarka Hendi 10l
Profesjonalna nadziewarka do kiełbas Hendi 10l z powodzeniem i przez długi okres użytkowania sprawdzi się do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich. Można też korzystać z niej w domu, jeśli wyrabianie wędlin jest Twoją pasją. Solidna maszynka to niezawodne urządzenia do przyrządzania i nadziewania kiełbas. Prezentowany model jest jednym z najpopularniejszych w ofercie marki Hendi.
Ręczna nadziewarka do kiełbas Hendi, 10 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm
Profesjonalna nadziewarka Hendi 10l. Doskonała do przyrządzania własnych wyrobów. Bardzo wygodna w użytkowaniu.Wysokiej jakości urządzenie do przygotowywania wyrobów wędliniarskich, proste i wygodne w obsłudze. Produkty Hendi charakteryzują uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w profesjonalnego a także można go stosować z powodzeniem w domowych warunkach.
Cechy produktu:
- Idealny do przyrządzania własnych wyrobów
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Wyposażony w układ dwóch prędkości napełniania, który jest łatwy i szybki w obsłudze
- Siłownik oraz ruchomy trzpień można łatwo zdemontować w celu napełnienia i czyszczenia
- W zestawie 4 lejki w różnych rozmiarach o średnicy: 16/22/32/38 mm
- posiada odpowietrznik w tłoku
- Wyposażony w łożysko oraz układ przekładni ze stali hartowanej, dzięki czemu jest odporny na ciśnienie
- Wszystkie części mające bezpośrednią styczność z żywnością spełniają wymogi normy higieny żywności
- Możliwość dokupienia silikonowej uszczelki.