Profesjonalne urządzenia do ciasta dla gastronomii
Profesjonalne urządzenia do ciasta dla gastronomii: niezawodne, nowoczesne maszyny zapewniające najwyższą jakość wypieków w Twojej kuchni.


1.014,30 zł netto


1.889,30 zł netto


2.594,90 zł netto


2.652,30 zł netto


2.998,80 zł netto


4.409,30 zł netto


3.821,30 zł netto


4.679,22 zł netto


3.892,70 zł netto


3.093,05 zł netto


3.114,30 zł netto


3.499,30 zł netto


6.488,00 zł netto


5.812,73 zł netto


3.289,30 zł netto


3.158,94 zł netto


3.464,30 zł netto


4.020,68 zł netto


11.840,00 zł netto


16.696,00 zł netto


4.654,28 zł netto


5.947,20 zł netto


5.527,18 zł netto


2.705,78 zł netto
Urządzenia do ciasta
W tej kategorii prezentujemy miksery spiralne, mieszaki, specjalne maszyny do wyrobu ciężkich ciast, prasy i wałkownice co ciasta czy dzielarki, które sprawdzą się w gastronomii – m.in. w cukierniach czy kawiarniach oraz restauracjach. Zdecydowanie usprawnią i ułatwią pracę w kuchni. Oferujemy sprzęt wysokiej jakości – zobacz wszystkie dostępne urządzenia do ciasta niezbędne w dużej i małej gastronomii.
Wybrane urządzenia do ciasta do – maszyny gastronomiczne
Miksery spiralne. Inaczej nazywane miesiarkami, maszyny te służą do wyrabiania różnego rodzaju ciasta – m.in. chlebowego, drożdżowego, na pierogi, makaron czy na pizzę. Oferujemy miesiarki spiralne o różnej pojemności. Miksery spiralne są wyposażone w specjalną, stałą dzieżę.
Prasy do ciasta. Do profesjonalnych urządzeń gastronomicznych należą także prasy do ciasta – na przykład na pizzę. Można je zaprogramować w zależności od potrzeb – do wyboru jest kilka programów zawierających wybraną grubość ciasta oraz czas jego prasowania.
Wałkownice do ciasta. W kuchni czy pracowni cukierniczej i piekarniczej pracuje się z różnymi rodzajami ciasta. Warto zainwestować w innowacyjne rozwiązanie, które przyspieszy i ułatwi wałkowanie – profesjonalna wałkownica do ciasta umożliwia szybkie rozwałkowanie, w zależności od modelu można regulować grubość, jak i szybkość jej pracy.
Dzielarki i zaokrąglarki do ciasta. Te urządzenia do ciasta służą do dzielenia i formowania ciasta zgodnie z konkretnym przeznaczeniem – na przykład na bułki czy pączki.