Stół z basenem jednokomorowym - wysokość komory h = 300 mm | 700x600 mm
Szerokość: 700 mm
Głębokość: 600 mm
Wysokość: 850 mm
Czytaj więcej
Stół ze stal nierdzewnej z basenem jednokomorowym - wysokość komory h = 300 mm o wymiarach 700x600x(h)850 mm
- Wymiary 700x600x(h)850 mm
- komora basenu wykonana ze stali nierdzewnej tzw. kwasówki AISI 304 o wysokiej odporności na kwasy i środki chemiczne,
- stabilna konstrukcja spawana basenu, idealna dla gastronomii,
- stopki regulowane +25 mm/-5 mm,
- maskownicza czołowa w standardzie, pozwalająca utrzymać czystość mebli w profesjonalnej kuchni,
- w dnie komory basenu otwór pod syfon,
- przetłoczenie w basenie – spadek w kierunku syfonu tzw. „koperta”,
- nogi stołu z basenem wykonane z profilu 40x40x1,2mm,
- basen wykończony rantem tylnym o h=40 mm, pozwalającym zachować higienę,
- głębokość komory basenu 300 mm
- wymiar roboczy basenu: po długości (A-117 mm), po głębokości stołu (B-157 mm), gdzie A to długość katalogowa basenu, B to głębokość katalogowa basenu 600 lub 700 mm
- odsadzenie tylne na 100 mm, odsadzenia boczne i z przodu na 15 mm,
Najwyższa jakość wykonania
Wieloletnie doświadczenie oraz nowoczesny park maszynowy pozwalają nam na zagwarantowanie najwyższych standardów produkcji, oraz innowacyjnych rozwiązań konstrukcyjnych.
Całość procesu produkcji od ciecia blachy i profili, poprzez gilotynowanie, wykrawanie, a następnie kształtowanie materiałów oraz łączenie i finalne wykończenie realizowana jest z pomocą naszych najwyższej jakości maszyn produkcyjnych, obsługiwanych przez zespół wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników. Pracujemy wyłącznie na maszynach renomowanych światowych i krajowych marek. Wszystkie urządzenia są nowoczesne, co gwarantuje najwyższą jakość i precyzje wykonania wyrobów.
Standardowo nasze wyroby wykonane są ze stali nierdzewnej AISI 430, a elementy narażone na najsilniejsze działanie środków chemicznych i organicznych wykonujemy ze stali nierdzewnej tzw. kwasówki AISI 304. Wszystkie nasze meble mogą być również w całości wykonane z tego materiału, dopłaty do standardu AISI 304 zostały podane każdorazowo przy meblu.
Jesteśmy pewni jakości naszych produktów, dlatego w standardzie oferujemy 2-letnią gwarancję na zakupione u nas meble ze stali nierdzewnej.
Czyszczenie i konserwacja
Stal nierdzewna, jak każdy materiał, wymaga prawidłowego użytkowania i pielęgnacji. Regularne czyszczenie i konserwacja mebli wykonanych ze stali nierdzewnych pozwala na ich długotrwałą i bezproblemową eksploatację.
Aby zapewnić długą żywotność mebli ze stali nierdzewnej, należy stosować się do poniższych wskazówek dotyczących użytkowania:
- Powierzchnie mebli powinny być utrzymane w czystości. Brud i osady pozostawione na powierzchni mebla mogą powodować przebarwienia i korozję.
- Do czyszczenia mebli należy używać wyłącznie środków przeznaczonych do stali nierdzewnych.
- Po czyszczeniu należy zakonserwować meble środkami przeznaczonymi do konserwacji powierzchni ze stali nierdzewnych.
- Do czyszczenia mebli ze stali nierdzewnych nie wolno stosować proszków i mleczek ścierających, środków do srebra, wybielaczy oraz jakichkolwiek innych środków zawierających chlor.
- Bezpośrednio na powierzchniach mebli nie należy kroić ani wykonywać innych operacji metalowymi narzędziami kuchennymi mogącymi uszkodzić warstwę pasywną.
Stół ze stal nierdzewnej z basenem jednokomorowym - wysokość komory h = 300 mm o wymiarach 700x600x(h)850 mm
- Wymiary 700x600x(h)850 mm
- komora basenu wykonana ze stali nierdzewnej tzw. kwasówki AISI 304 o wysokiej odporności na kwasy i środki chemiczne,
- stabilna konstrukcja spawana basenu, idealna dla gastronomii,
- stopki regulowane +25 mm/-5 mm,
- maskownicza czołowa w standardzie, pozwalająca utrzymać czystość mebli w profesjonalnej kuchni,
- w dnie komory basenu otwór pod syfon,
- przetłoczenie w basenie – spadek w kierunku syfonu tzw. „koperta”,
- nogi stołu z basenem wykonane z profilu 40x40x1,2mm,
- basen wykończony rantem tylnym o h=40 mm, pozwalającym zachować higienę,
- głębokość komory basenu 300 mm
- wymiar roboczy basenu: po długości (A-117 mm), po głębokości stołu (B-157 mm), gdzie A to długość katalogowa basenu, B to głębokość katalogowa basenu 600 lub 700 mm
- odsadzenie tylne na 100 mm, odsadzenia boczne i z przodu na 15 mm,
Najwyższa jakość wykonania
Wieloletnie doświadczenie oraz nowoczesny park maszynowy pozwalają nam na zagwarantowanie najwyższych standardów produkcji, oraz innowacyjnych rozwiązań konstrukcyjnych.
Całość procesu produkcji od ciecia blachy i profili, poprzez gilotynowanie, wykrawanie, a następnie kształtowanie materiałów oraz łączenie i finalne wykończenie realizowana jest z pomocą naszych najwyższej jakości maszyn produkcyjnych, obsługiwanych przez zespół wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników. Pracujemy wyłącznie na maszynach renomowanych światowych i krajowych marek. Wszystkie urządzenia są nowoczesne, co gwarantuje najwyższą jakość i precyzje wykonania wyrobów.
Standardowo nasze wyroby wykonane są ze stali nierdzewnej AISI 430, a elementy narażone na najsilniejsze działanie środków chemicznych i organicznych wykonujemy ze stali nierdzewnej tzw. kwasówki AISI 304. Wszystkie nasze meble mogą być również w całości wykonane z tego materiału, dopłaty do standardu AISI 304 zostały podane każdorazowo przy meblu.
Jesteśmy pewni jakości naszych produktów, dlatego w standardzie oferujemy 2-letnią gwarancję na zakupione u nas meble ze stali nierdzewnej.
Czyszczenie i konserwacja
Stal nierdzewna, jak każdy materiał, wymaga prawidłowego użytkowania i pielęgnacji. Regularne czyszczenie i konserwacja mebli wykonanych ze stali nierdzewnych pozwala na ich długotrwałą i bezproblemową eksploatację.
Aby zapewnić długą żywotność mebli ze stali nierdzewnej, należy stosować się do poniższych wskazówek dotyczących użytkowania:
- Powierzchnie mebli powinny być utrzymane w czystości. Brud i osady pozostawione na powierzchni mebla mogą powodować przebarwienia i korozję.
- Do czyszczenia mebli należy używać wyłącznie środków przeznaczonych do stali nierdzewnych.
- Po czyszczeniu należy zakonserwować meble środkami przeznaczonymi do konserwacji powierzchni ze stali nierdzewnych.
- Do czyszczenia mebli ze stali nierdzewnych nie wolno stosować proszków i mleczek ścierających, środków do srebra, wybielaczy oraz jakichkolwiek innych środków zawierających chlor.
- Bezpośrednio na powierzchniach mebli nie należy kroić ani wykonywać innych operacji metalowymi narzędziami kuchennymi mogącymi uszkodzić warstwę pasywną.