Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjny 6x 1/1 GN, elektryczny 7,7kW
Piec konwekcyjny 6x 1/1 GN, elektryczny 7,7kW
16.594,86 zł
13.491,76 zł netto Oszczędzasz 10.014,09 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 25.247,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjny 6x 1/1 GN, elektryczny 7,7kW
Piec na tace załadowcze GN 1/1. Konstrukcja boczna na 60mm z zabezpieczeniem przed przechyleniem. Wykonanie: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304 i zewnętrzne ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Kuchnia: w całości spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbierające skropliny do systemu drenażowego. Konstrukcja nośna płyt, łatwa do demontażu. Cyrkulatory ciepła łatwe w demontażu. (Regulowany) zawór odpowietrzający o dużych rozmiarach. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie elektryczne: oporniki pancerne ze stali nierdzewnej, umieszczone za ćwiartkami wentylatora. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednorodne i szybsze przygotowywanie potraw niż tradycyjne piekarniki. Nie ma już czekania, piekarniki konwekcyjne pozwalają na gotowanie różnych dań jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie wyschnie, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość.Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec konwekcyjny 6x 1/1 GN, elektryczny 7,7kW
Piec na tace załadowcze GN 1/1. Konstrukcja boczna na 60mm z zabezpieczeniem przed przechyleniem. Wykonanie: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304 i zewnętrzne ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Kuchnia: w całości spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbierające skropliny do systemu drenażowego. Konstrukcja nośna płyt, łatwa do demontażu. Cyrkulatory ciepła łatwe w demontażu. (Regulowany) zawór odpowietrzający o dużych rozmiarach. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie elektryczne: oporniki pancerne ze stali nierdzewnej, umieszczone za ćwiartkami wentylatora. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednorodne i szybsze przygotowywanie potraw niż tradycyjne piekarniki. Nie ma już czekania, piekarniki konwekcyjne pozwalają na gotowanie różnych dań jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie wyschnie, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość.Ostatnio oglądane