Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjny 10x 2/1 GN, elektryczny 24,5kW z automatycznym nawilżaniem
Piec konwekcyjny 10x 2/1 GN, elektryczny 24,5kW z automatycznym nawilżaniem
22.702,55 zł
18.457,36 zł netto Oszczędzasz 16.547,12 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 37.241,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjny 10x 2/1 GN, elektryczny 24,5kW z automatycznym nawilżaniem
Piec na tace załadowcze GN 2/1 (lub GN 1/1). Konstrukcja boczna na 60mm z zabezpieczeniem przed przechyleniem. Wykonanie: wewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 304 i na zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Kuchnia: w całości spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno, które zbiera kondensat do systemu drenażowego. Konstrukcja nośna płyt, łatwa do demontażu. Cyrkulatory ciepła łatwe w demontażu. (Regulowany) zawór odpowietrzający o dużych rozmiarach. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie elektryczne: oporniki pancerne ze stali nierdzewnej, umieszczone za ćwiartkami wentylatora. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja pozwala na równomierne i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie ma już czekania, piekarniki konwekcyjne pozwalają na jednoczesne gotowanie różnych dań bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie wyschnie, zachowają całe swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenia), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec konwekcyjny 10x 2/1 GN, elektryczny 24,5kW z automatycznym nawilżaniem
Piec na tace załadowcze GN 2/1 (lub GN 1/1). Konstrukcja boczna na 60mm z zabezpieczeniem przed przechyleniem. Wykonanie: wewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 304 i na zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Kuchnia: w całości spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno, które zbiera kondensat do systemu drenażowego. Konstrukcja nośna płyt, łatwa do demontażu. Cyrkulatory ciepła łatwe w demontażu. (Regulowany) zawór odpowietrzający o dużych rozmiarach. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie elektryczne: oporniki pancerne ze stali nierdzewnej, umieszczone za ćwiartkami wentylatora. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja pozwala na równomierne i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie ma już czekania, piekarniki konwekcyjne pozwalają na jednoczesne gotowanie różnych dań bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie wyschnie, zachowają całe swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenia), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Ostatnio oglądane