Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjny 20x 2/1 GN, elektryczny 48,9kW z automatycznym nawilżaniem
Piec konwekcyjny 20x 2/1 GN, elektryczny 48,9kW z automatycznym nawilżaniem
49.614,56 zł
40.337,04 zł netto Oszczędzasz 36.162,44 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 81.388,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjny 20x 2/1 GN, elektryczny 48,9kW z automatycznym nawilżaniem
Piec na tace załadowcze GN 2/1 (lub GN 1/1). Jeden wózek transferowy i jeden odłączany skok 60 mm „zapobiegający przechylaniu”. Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej. Wykonanie: wewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 304 i na zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Kuchnia: w całości spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbierające skropliny do systemu drenażowego. Konstrukcja nośna płyt, łatwa do demontażu. Cyrkulatory ciepła łatwe w demontażu. (Regulowany) zawór odpowietrzający o dużych rozmiarach. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie elektryczne: oporniki pancerne ze stali nierdzewnej, umieszczone za ćwiartkami wentylatora. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednolite i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie trzeba już czekać, piekarnik konwekcyjny pozwala na gotowanie różnych potraw jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie będzie się wysuszać, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenie), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec konwekcyjny 20x 2/1 GN, elektryczny 48,9kW z automatycznym nawilżaniem
Piec na tace załadowcze GN 2/1 (lub GN 1/1). Jeden wózek transferowy i jeden odłączany skok 60 mm „zapobiegający przechylaniu”. Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej. Wykonanie: wewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 304 i na zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Kuchnia: w całości spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbierające skropliny do systemu drenażowego. Konstrukcja nośna płyt, łatwa do demontażu. Cyrkulatory ciepła łatwe w demontażu. (Regulowany) zawór odpowietrzający o dużych rozmiarach. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie elektryczne: oporniki pancerne ze stali nierdzewnej, umieszczone za ćwiartkami wentylatora. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednolite i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie trzeba już czekać, piekarnik konwekcyjny pozwala na gotowanie różnych potraw jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie będzie się wysuszać, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenie), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Ostatnio oglądane