Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjno-parowy z sondą i systemem myjącym 12 x GN 1/1, elektryczny 15,8 kW
Piec konwekcyjno-parowy z sondą i systemem myjącym 12 x GN 1/1, elektryczny 15,8 kW
33.377,28 zł
27.136,00 zł netto Oszczędzasz 8.344,32 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 33.377,00 zł
Brak w magazynie
Zasilanie: elektryczne
Wymiary blachy: 1/1 GN
Liczba poziomów: 12
Czytaj więcej
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjno-parowy z sondą i systemem myjącym 12 x GN 1/1, elektryczny 15,8 kW
Opis:
- piec pozwala na: pieczenie, smażenie, grillowanie, gotowanie na parze, blanszowanie, rozmrażanie, regenerację
- 3 tryby pracy umożliwiające zarówno wytwarzanie pary, gorącego powietrza, jak i ich kombinację
- intuicyjny 7" panel sterujący ułatwiający codzienną pracę z urządzeniem
- elektroniczna regulacja naparowania
- wentylatory z autorewersem zapewniają równomierny rozkład temperatur w komorze
- 8 prędkości wentylatorów
- jednopunktowa sonda rdzeniowa pozwala na kontrolowanie temperatury wewnątrz potraw w celu uzyskania jak najlepszego smaku
- 40 faz gotowania na każdy program
- wbudowana pamięć pozwalająca zapisać aż do 1000 przepisów
- tryb półstatyczny dla produktów do delikatnej obróbki
- możliwość gotowania w trybie Delta T
- precyzyjne oświetlenie komory pieca
- funkcja wstępnego nagrzewania do 260°C
- Sator Steam - bardzo wydajny system naparowania komory
- Optimal Climatic - system usuwania nadmiaru wilgotności z pieca
- regulowane nóżki dla lepszej stabilizacji urządzenia
- konstrukcja umożliwia obróbkę kilku potraw w tym samym czasie bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych półkach
- wnętrze pieca wykonane z polerowanej stali nierdzewnej zapewniające estetyczny wygląd i długą żywotność urządzenia
- prowadnice umożliwiają korzystanie z blach GN1/1 (opcjonalnie możliwość zamówienia pieca z prowadnicami na blachy cukierniczo-piekarnicze 600x400mm)
- system szybkiego schładzania komory
- piece wyposażone w automatyczny system myjący z 3 programami do wyboru
- uszczelka drzwi wykonana z elastycznej gumy silikonowej stanowiącej skuteczną ochronę przed ścieraniem oraz wysokimi temperaturamii
- para wytwarzana metodą bezpośredniego natrysku
- sonda pomiarowa pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb, warzyw
- system zwiększający przepływ powietrza wewnątrz komory
- ergonomiczna klamka zwiększająca wygodę w użytkowaniu
- podwójna, trwała szyba atermiczna, z której wykonane są drzwi decyduje o skutecznej ochronie termicznej pieca
- wysuwane prowadnice ułatwiają czyszczenie pieca
- wymagane podłączenie do wody 3/4"
- możliwość szkolenia z obsługi i gotowania na piecu - 500 zł netto
- możliwość montażu pieca pod przygotowaną instalację - 450 zł netto
Parametry techniczne:
- pojemność: 12xGN1/1
- ilość blach 60x40cm (opcjonalnie): 10
- wymiary zewnętrzne (WxDxH) [mm]: 780x850x1200
- odległość między prowadnicami [mm]: 67/80
- waga [kg]: 125
- moc [kW]: 15,8
- zasilanie [V]: 400
- temperatura [°C]: 30-260
- rekomendowana liczba porcji: 90-150
Wyposażenie dodatkowe:
- okap kondensacyjny (PC7600) 780x970x230 mm – 6 360 zł netto
- podstawa pod piec z prowadnicami na tace - 1500 zł netto
- zmiękczacz manualny LT8 – 318 zł netto
- zmiękczacz automatyczny RQ65 – 999 zł netto
- komora wzrostowa – 4 860 zł netto
- piec z drzwiami otwieranymi na prawą stronę – 1 199 zł netto
Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy Resto Quality PF7910?:
- W pełni profesjonalny piec konwekcyjno-parowy wyprodukowany we Włoszech
- Prowadnice umożliwiają korzystanie z blach GN 1/1 oraz blach cukierniczo-piekarniczych 600x400mm (opcjonalnie).
- Nowoczesny wygląd sprawi, że piec Explora Colombo stanie się ozdobą Twojej kuchni.
- Aż 8 prędkości wentylatora – perfekcyjne wyniki nawet w przypadku najbardziej skomplikowanych potraw.
- 7-calowy wodoodporny i wygodny w obsłudze wyświetlacz TFT.
- Wbudowana książka kucharska w języku polskim z najpopularniejszymi daniami.
- Gdy zapisujesz swoje ulubione przepisy, możesz wprowadzić wybrane zdjęcie, aby zawsze mieć wsparcie wizualne podczas przygotowywania posiłków.
- System wielokrotnego alarmu umożliwia gotowanie rożnych produktów na kilku poziomach jednocześnie, co pozwala na elastyczną pracę w kuchni.
- Dzięki funkcji mycia w piecu Colombo właściwa konserwacja urządzenia nie jest już obciążeniem dla personelu.
- 24 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
Dane techniczne
Informacje
Piec konwekcyjno-parowy z sondą i systemem myjącym 12 x GN 1/1, elektryczny 15,8 kW
Opis:
- piec pozwala na: pieczenie, smażenie, grillowanie, gotowanie na parze, blanszowanie, rozmrażanie, regenerację
- 3 tryby pracy umożliwiające zarówno wytwarzanie pary, gorącego powietrza, jak i ich kombinację
- intuicyjny 7" panel sterujący ułatwiający codzienną pracę z urządzeniem
- elektroniczna regulacja naparowania
- wentylatory z autorewersem zapewniają równomierny rozkład temperatur w komorze
- 8 prędkości wentylatorów
- jednopunktowa sonda rdzeniowa pozwala na kontrolowanie temperatury wewnątrz potraw w celu uzyskania jak najlepszego smaku
- 40 faz gotowania na każdy program
- wbudowana pamięć pozwalająca zapisać aż do 1000 przepisów
- tryb półstatyczny dla produktów do delikatnej obróbki
- możliwość gotowania w trybie Delta T
- precyzyjne oświetlenie komory pieca
- funkcja wstępnego nagrzewania do 260°C
- Sator Steam - bardzo wydajny system naparowania komory
- Optimal Climatic - system usuwania nadmiaru wilgotności z pieca
- regulowane nóżki dla lepszej stabilizacji urządzenia
- konstrukcja umożliwia obróbkę kilku potraw w tym samym czasie bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych półkach
- wnętrze pieca wykonane z polerowanej stali nierdzewnej zapewniające estetyczny wygląd i długą żywotność urządzenia
- prowadnice umożliwiają korzystanie z blach GN1/1 (opcjonalnie możliwość zamówienia pieca z prowadnicami na blachy cukierniczo-piekarnicze 600x400mm)
- system szybkiego schładzania komory
- piece wyposażone w automatyczny system myjący z 3 programami do wyboru
- uszczelka drzwi wykonana z elastycznej gumy silikonowej stanowiącej skuteczną ochronę przed ścieraniem oraz wysokimi temperaturamii
- para wytwarzana metodą bezpośredniego natrysku
- sonda pomiarowa pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb, warzyw
- system zwiększający przepływ powietrza wewnątrz komory
- ergonomiczna klamka zwiększająca wygodę w użytkowaniu
- podwójna, trwała szyba atermiczna, z której wykonane są drzwi decyduje o skutecznej ochronie termicznej pieca
- wysuwane prowadnice ułatwiają czyszczenie pieca
- wymagane podłączenie do wody 3/4"
- możliwość szkolenia z obsługi i gotowania na piecu - 500 zł netto
- możliwość montażu pieca pod przygotowaną instalację - 450 zł netto
Parametry techniczne:
- pojemność: 12xGN1/1
- ilość blach 60x40cm (opcjonalnie): 10
- wymiary zewnętrzne (WxDxH) [mm]: 780x850x1200
- odległość między prowadnicami [mm]: 67/80
- waga [kg]: 125
- moc [kW]: 15,8
- zasilanie [V]: 400
- temperatura [°C]: 30-260
- rekomendowana liczba porcji: 90-150
Wyposażenie dodatkowe:
- okap kondensacyjny (PC7600) 780x970x230 mm – 6 360 zł netto
- podstawa pod piec z prowadnicami na tace - 1500 zł netto
- zmiękczacz manualny LT8 – 318 zł netto
- zmiękczacz automatyczny RQ65 – 999 zł netto
- komora wzrostowa – 4 860 zł netto
- piec z drzwiami otwieranymi na prawą stronę – 1 199 zł netto
Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy Resto Quality PF7910?:
- W pełni profesjonalny piec konwekcyjno-parowy wyprodukowany we Włoszech
- Prowadnice umożliwiają korzystanie z blach GN 1/1 oraz blach cukierniczo-piekarniczych 600x400mm (opcjonalnie).
- Nowoczesny wygląd sprawi, że piec Explora Colombo stanie się ozdobą Twojej kuchni.
- Aż 8 prędkości wentylatora – perfekcyjne wyniki nawet w przypadku najbardziej skomplikowanych potraw.
- 7-calowy wodoodporny i wygodny w obsłudze wyświetlacz TFT.
- Wbudowana książka kucharska w języku polskim z najpopularniejszymi daniami.
- Gdy zapisujesz swoje ulubione przepisy, możesz wprowadzić wybrane zdjęcie, aby zawsze mieć wsparcie wizualne podczas przygotowywania posiłków.
- System wielokrotnego alarmu umożliwia gotowanie rożnych produktów na kilku poziomach jednocześnie, co pozwala na elastyczną pracę w kuchni.
- Dzięki funkcji mycia w piecu Colombo właściwa konserwacja urządzenia nie jest już obciążeniem dla personelu.
- 24 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
Ostatnio oglądane