Piec do pizzy przelotowy 1-komorowy elektryczny C/40
Piec do pizzy przelotowy 1-komorowy elektryczny C/40
Elektroniczny piec przelotowy do pizzy z serii TUNNEL C to piec który znajduje zastosowanie nie tylko w pizzeriach, lecz również wszędzie tam, gdzie produkuje się chleb, ciasto, przygotowuje pieczone warzywa, owoce itd. Wysoką wydajność pieca osiągnięto dzięki połączeniu ogrzewania konwekcyjnego i przesuwu pieczonych produktów na taśmie wykonanej ze stali nierdzewnej. Piece tunelowe serii TUNNEL C wykonane są w całości razem z podstawą z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Precyzyjnie ułożona izolacja z wełny mineralnej skutecznie zabezpiecza przed nagrzewaniem się zewnętrznej obudowy pieca powyżej +40°C, co podnosi bezpieczeństwo personelu.
- Automatyczny proces pieczenia
- Wykonane ze stali nierdzewnej
- Izolacja z wełny mineralnej zabezpiecza przed nagrzaniem zewnętrznej obudowy pieca powyżej 40°C
- Wysoka wydajność dzięki połączeniu ogrzewania konwekcyjnego i przesuwu pieczonych produktów
- 6 programów pieczenia, dostosowanych do rożnych dan
- Temperatura maksymalna: 350°C
- Ustawienie dnia tygodnia i czasu włączenia pracy pieca ułatwiające przyspieszenie nagrzania pieca jeszcze przed przyjściem obsługi
- Ustawienie zadanej prędkości przesuwu taśmy oraz kierunku
- Niezależne ustawienie temperatury grzania od góry i od dołu umożliwia indywidualne dostosowanie parametrów pieczenia do specyfiki produktów
- Duże przeszklone drzwi frontowe z wygodnym uchwytem umożliwiają kontrole pieczenia produktów i ułatwiają dostęp do komory w trakcie czyszczenia lub serwisu
- Regulacja pionowa stalowych kurtyn przy wejściu i wyjściu z komory pozwala na szybkie nagrzanie się pieca i minimalna utratę ciepła w trakcie pracy, a także na dostosowanie do wysokości pieczonego produktu
- Wymiary zewnętrzne: 1425x985x(H)450
- Wymiary komory: 400x540x(H)100
- Wydajność: 43/h (ø25 cm); 26/h (ø32 cm); 23/h (ø40 cm)
- Podstawa pod piec sprzedawana osobno pod kodem 227329
- Zdjęcie ma charakter poglądowy
Piec do pizzy przelotowy 1-komorowy elektryczny C/40
Elektroniczny piec przelotowy do pizzy z serii TUNNEL C to piec który znajduje zastosowanie nie tylko w pizzeriach, lecz również wszędzie tam, gdzie produkuje się chleb, ciasto, przygotowuje pieczone warzywa, owoce itd. Wysoką wydajność pieca osiągnięto dzięki połączeniu ogrzewania konwekcyjnego i przesuwu pieczonych produktów na taśmie wykonanej ze stali nierdzewnej. Piece tunelowe serii TUNNEL C wykonane są w całości razem z podstawą z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Precyzyjnie ułożona izolacja z wełny mineralnej skutecznie zabezpiecza przed nagrzewaniem się zewnętrznej obudowy pieca powyżej +40°C, co podnosi bezpieczeństwo personelu.
- Automatyczny proces pieczenia
- Wykonane ze stali nierdzewnej
- Izolacja z wełny mineralnej zabezpiecza przed nagrzaniem zewnętrznej obudowy pieca powyżej 40°C
- Wysoka wydajność dzięki połączeniu ogrzewania konwekcyjnego i przesuwu pieczonych produktów
- 6 programów pieczenia, dostosowanych do rożnych dan
- Temperatura maksymalna: 350°C
- Ustawienie dnia tygodnia i czasu włączenia pracy pieca ułatwiające przyspieszenie nagrzania pieca jeszcze przed przyjściem obsługi
- Ustawienie zadanej prędkości przesuwu taśmy oraz kierunku
- Niezależne ustawienie temperatury grzania od góry i od dołu umożliwia indywidualne dostosowanie parametrów pieczenia do specyfiki produktów
- Duże przeszklone drzwi frontowe z wygodnym uchwytem umożliwiają kontrole pieczenia produktów i ułatwiają dostęp do komory w trakcie czyszczenia lub serwisu
- Regulacja pionowa stalowych kurtyn przy wejściu i wyjściu z komory pozwala na szybkie nagrzanie się pieca i minimalna utratę ciepła w trakcie pracy, a także na dostosowanie do wysokości pieczonego produktu
- Wymiary zewnętrzne: 1425x985x(H)450
- Wymiary komory: 400x540x(H)100
- Wydajność: 43/h (ø25 cm); 26/h (ø32 cm); 23/h (ø40 cm)
- Podstawa pod piec sprzedawana osobno pod kodem 227329
- Zdjęcie ma charakter poglądowy