• Lorem ipsum
-15%

Piec do pizzy przelotowy 1-komorowy elektryczny C/40

36.591,27 zł
29.749,00 zł netto
Oszczędzasz 6.457,50 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 36.591,00 zł
Na magazynie
Marka: Prismafood
Kod: 227312
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 20 dni
Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Piec do pizzy przelotowy 1-komorowy elektryczny C/40

Elektroniczny piec przelotowy do pizzy z serii TUNNEL C to piec który znajduje zastosowanie nie tylko w pizzeriach, lecz również wszędzie tam, gdzie produkuje się chleb, ciasto, przygotowuje pieczone warzywa, owoce itd. Wysoką wydajność pieca osiągnięto dzięki połączeniu ogrzewania konwekcyjnego i przesuwu pieczonych produktów na taśmie wykonanej ze stali nierdzewnej. Piece tunelowe serii TUNNEL C wykonane są w całości razem z podstawą z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Precyzyjnie ułożona izolacja z wełny mineralnej skutecznie zabezpiecza przed nagrzewaniem się zewnętrznej obudowy pieca powyżej +40°C, co podnosi bezpieczeństwo personelu.

  • Automatyczny proces pieczenia
  • Wykonane ze stali nierdzewnej
  • Izolacja z wełny mineralnej zabezpiecza przed nagrzaniem zewnętrznej obudowy pieca powyżej 40°C
  • Wysoka wydajność dzięki połączeniu ogrzewania konwekcyjnego i przesuwu pieczonych produktów
  • 6 programów pieczenia, dostosowanych do rożnych dan
  • Temperatura maksymalna: 350°C
  • Ustawienie dnia tygodnia i czasu włączenia pracy pieca ułatwiające przyspieszenie nagrzania pieca jeszcze przed przyjściem obsługi
  • Ustawienie zadanej prędkości przesuwu taśmy oraz kierunku
  • Niezależne ustawienie temperatury grzania od góry i od dołu umożliwia indywidualne dostosowanie parametrów pieczenia do specyfiki produktów
  • Duże przeszklone drzwi frontowe z wygodnym uchwytem umożliwiają kontrole pieczenia produktów i ułatwiają dostęp do komory w trakcie czyszczenia lub serwisu
  • Regulacja pionowa stalowych kurtyn przy wejściu i wyjściu z komory pozwala na szybkie nagrzanie się pieca i minimalna utratę ciepła w trakcie pracy, a także na dostosowanie do wysokości pieczonego produktu
  • Wymiary zewnętrzne: 1425x985x(H)450
  • Wymiary komory: 400x540x(H)100
  • Wydajność: 43/h (ø25 cm); 26/h (ø32 cm); 23/h (ø40 cm)
  • Podstawa pod piec sprzedawana osobno pod kodem 227329
  • Zdjęcie ma charakter poglądowy
Ostatnio oglądane