Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 6 kW, 2 x Ø 50 cm, 400 V, rustykalny
Zasilanie: elektryczne
Liczba komór: 2
Maksymalna temp.: 500 °C
Czytaj więcej
Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 6 kW, 2 x Ø 50 cm, 400 V, rustykalny
Profesjonalny piec do pizzy ze zredukowanymi rozmiarami i wagą, zaprojektowany, aby zaspokoić potrzeby restauratorów i rodzin. Doskonały do pieczenia pizzy i bułek, zarówno na spodzie ogniotrwałym lub tacach do pieczenia. Wszystkie typy pieców tej serii zachowują standardy jakości większych modeli: regulację poprzez niezależne termostaty mechaniczne, zarówno dla góry jak i spodu pieca, izolację z odparowanej wełny mineralnej wysokiej gęstości, powierzchnię pieczenia z kamienia ogniotrwałego.
Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 6 kW, 2 x Ø 50 cm, 400 V, rustykalny
Profesjonalny piec do pizzy ze zredukowanymi rozmiarami i wagą, zaprojektowany, aby zaspokoić potrzeby restauratorów i rodzin. Doskonały do pieczenia pizzy i bułek, zarówno na spodzie ogniotrwałym lub tacach do pieczenia. Wszystkie typy pieców tej serii zachowują standardy jakości większych modeli: regulację poprzez niezależne termostaty mechaniczne, zarówno dla góry jak i spodu pieca, izolację z odparowanej wełny mineralnej wysokiej gęstości, powierzchnię pieczenia z kamienia ogniotrwałego.