Mata silikonowa Moul'Flex do ciastek - muffinów
Mata silikonowa Moul'Flex do ciastek - muffinów
Wytrzymałość temp. od -40 do +280 stopni Celsjusza. Silikon przeznaczony do kontaktu z żywnością. Maty nie trzeba natłuszczać przed każdym użyciem. Tylko przed pierwszym użyciem należy natłuścić matę odrobiną masła lub oleju (przy każdym następnym użyciu maty nie będzie to konieczne). Do pieczenia używaj rusztu, a nie blachy – najlepszy obieg powietrza. Nigdy nie zostawiaj pustych foremek: jeśli nie masz wystarczającej ilości ciasta, posyp mąką, aby uniknąć uszkodzenia maty. Wymiar ciastka: 72×30 mm.
Mata silikonowa Moul'Flex do ciastek - muffinów
Wytrzymałość temp. od -40 do +280 stopni Celsjusza. Silikon przeznaczony do kontaktu z żywnością. Maty nie trzeba natłuszczać przed każdym użyciem. Tylko przed pierwszym użyciem należy natłuścić matę odrobiną masła lub oleju (przy każdym następnym użyciu maty nie będzie to konieczne). Do pieczenia używaj rusztu, a nie blachy – najlepszy obieg powietrza. Nigdy nie zostawiaj pustych foremek: jeśli nie masz wystarczającej ilości ciasta, posyp mąką, aby uniknąć uszkodzenia maty. Wymiar ciastka: 72×30 mm.