Nóż do szynki i łososia 350 mm, HACCP Brązowy
Rodzaj: Nóż do kebaba
Długość ostrza: 350 mm
Długość: 490 mm
Czytaj więcej
Nóż do szynki i łososia 350 mm, HACCP Brązowy
Profesjonalny nóż HACCP do wędlin i gotowanych mięs w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- wykonany ze stali nierdzewnej
- szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
- uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- można myć w zmywarkach
Nóż do szynki i łososia 350 mm, HACCP Brązowy
Profesjonalny nóż HACCP do wędlin i gotowanych mięs w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- wykonany ze stali nierdzewnej
- szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
- uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- można myć w zmywarkach