Worki do gotowania 150x200 mm - zestaw 100 szt.
Worki do gotowania 150x200 mm - zestaw 100 szt.
Worki do gotowania sous-vide marki Hendi o wymiarach 150x250 mm zostały zaprojektowane z myślą o najlepszych restauracjach serwujących dania przygotowywane nowoczesną metodą sous-vide. Dodatkowo worki doskonale sprawdzą się do przechowywania potraw, a także produktów spożywczych np. mięs, serów, warzyw, wyrobów cukierniczych itp. w warunkach mroźniczych oraz chłodniczych. Worki z zapakowaną próżniowo żywnością można przechowywać w szafach chłodniczych i mroźniczych.
Cechy produktu:
- Przeznaczone m.in. do przyrządzania potraw metodą sous–vide
- 2–warstwowe
- Grubość całkowita: 75 μm
- Warstwa wewnętrzna: 60 μm z polietylenu przeznaczona do kontaktu z żywnością
- Warstwa zewnętrzna: 15 μm z poliamidu (Nylonu) zwiększa wytrzymałość i gwarantuje hermetyczność
- Użyte materiały spełniają funkcję filtra UV
- Mogą być używane w temperaturze od –20°C do +110°C
- Odpowiednie do pakowarek próżniowych komorowych
- Pakowane po 100 szt.
Worki do gotowania 150x200 mm - zestaw 100 szt.
Worki do gotowania sous-vide marki Hendi o wymiarach 150x250 mm zostały zaprojektowane z myślą o najlepszych restauracjach serwujących dania przygotowywane nowoczesną metodą sous-vide. Dodatkowo worki doskonale sprawdzą się do przechowywania potraw, a także produktów spożywczych np. mięs, serów, warzyw, wyrobów cukierniczych itp. w warunkach mroźniczych oraz chłodniczych. Worki z zapakowaną próżniowo żywnością można przechowywać w szafach chłodniczych i mroźniczych.
Cechy produktu:
- Przeznaczone m.in. do przyrządzania potraw metodą sous–vide
- 2–warstwowe
- Grubość całkowita: 75 μm
- Warstwa wewnętrzna: 60 μm z polietylenu przeznaczona do kontaktu z żywnością
- Warstwa zewnętrzna: 15 μm z poliamidu (Nylonu) zwiększa wytrzymałość i gwarantuje hermetyczność
- Użyte materiały spełniają funkcję filtra UV
- Mogą być używane w temperaturze od –20°C do +110°C
- Odpowiednie do pakowarek próżniowych komorowych
- Pakowane po 100 szt.