Dodaj swoją recenzję
Wilk do mięsa 300 Kg/h 1100W, sitko Ø 82 mm z otworami 6 mm
Wilk do mięsa 300 Kg/h 1100W, sitko Ø 82 mm z otworami 6 mm
3.290,00 zł
2.674,80 zł netto Oszczędzasz 1.279,45 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 3.838,00 zł
Na magazynie
Wydajność: 300 kg/h
Moc: 1,1 kW
Napięcie: 230V
Czytaj więcej
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Wilk do mięsa 300 Kg/h 1100W, sitko Ø 82 mm z otworami 6 mm
Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji,pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Cechy produktu:
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Średnica sitka 82 mm z otworami o śr. 6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej
- Waga: 24 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Wydajność chwilowa 300 kg/h
- Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE
- UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej Po każdych 10–15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę Nie dopuszczać do przegrzania silnika
Dane techniczne
Tagi
Informacje
Wilk do mięsa 300 Kg/h 1100W, sitko Ø 82 mm z otworami 6 mm
Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji,pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Cechy produktu:
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Średnica sitka 82 mm z otworami o śr. 6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej
- Waga: 24 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Wydajność chwilowa 300 kg/h
- Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE
- UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej Po każdych 10–15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę Nie dopuszczać do przegrzania silnika
Ostatnio oglądane