Wałkownica do ciasta francuskiego 500mm
Wałkownica do ciasta francuskiego 500mm
Profesjonalna jednofazowa maszyna do ciasta francuskiego Roga 50 cm z wałkami ze stali nierdzewnej to narzędzie służące do równomiernego i precyzyjnego rozwałkowania i laminowania ciasta.
Narzędzie to idealnie nadaje się do przygotowywania dużych ilości ciasta francuskiego, np. w profesjonalnej kuchni, ale dzięki jednofazowemu zasilaniu może być stosowane również w kuchni domowej.
Regulacja cylindrów pozwala uzyskać żądaną grubość makaronu, którą można dostosować w zależności od przepisu lub rodzaju makaronu, który chcesz przygotować: dzięki temu można uzyskać różne grubości od zera do 7,5 mm. Ciasto można rozwałkować na szerokość do 50 cm.
Ważne jest, aby wybrać maszynę wysokiej jakości zbudowaną z wytrzymałych i trwałych materiałów: w tym przypadku przekrawacz wykonany jest ze stali nierdzewnej i aluminium, z cylindrami wykonanymi ze stali nierdzewnej, aby zagwarantować jej trwałość na przestrzeni czasu. Maszyna charakteryzuje się wysokim stopniem niezawodności, a systemy zapobiegania wypadkom i wykończenia uzupełniają przyjemny estetyczny wygląd i niezbędne bezpieczeństwo operatora. Jedynym środkiem ostrożności jest to, aby nigdy, przenigdy nie wkładać noży ani części metalowych na rolki. Aby wyczyścić, wystarczy poczekać, aż mieszanina wyschnie.
Jest to produkt w całości wykonany ręcznie i wyprodukowany we Włoszech .
Wałkownica do ciasta francuskiego 500mm
Profesjonalna jednofazowa maszyna do ciasta francuskiego Roga 50 cm z wałkami ze stali nierdzewnej to narzędzie służące do równomiernego i precyzyjnego rozwałkowania i laminowania ciasta.
Narzędzie to idealnie nadaje się do przygotowywania dużych ilości ciasta francuskiego, np. w profesjonalnej kuchni, ale dzięki jednofazowemu zasilaniu może być stosowane również w kuchni domowej.
Regulacja cylindrów pozwala uzyskać żądaną grubość makaronu, którą można dostosować w zależności od przepisu lub rodzaju makaronu, który chcesz przygotować: dzięki temu można uzyskać różne grubości od zera do 7,5 mm. Ciasto można rozwałkować na szerokość do 50 cm.
Ważne jest, aby wybrać maszynę wysokiej jakości zbudowaną z wytrzymałych i trwałych materiałów: w tym przypadku przekrawacz wykonany jest ze stali nierdzewnej i aluminium, z cylindrami wykonanymi ze stali nierdzewnej, aby zagwarantować jej trwałość na przestrzeni czasu. Maszyna charakteryzuje się wysokim stopniem niezawodności, a systemy zapobiegania wypadkom i wykończenia uzupełniają przyjemny estetyczny wygląd i niezbędne bezpieczeństwo operatora. Jedynym środkiem ostrożności jest to, aby nigdy, przenigdy nie wkładać noży ani części metalowych na rolki. Aby wyczyścić, wystarczy poczekać, aż mieszanina wyschnie.
Jest to produkt w całości wykonany ręcznie i wyprodukowany we Włoszech .