Nóż do oddzielania kości 125 mm, Swiss Classic
Rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania
Długość ostrza: 125 mm
Długość: 263 mm
Czytaj więcej
Nóż do oddzielania kości 125 mm, Swiss Classic
Profesjonalna jakość ze Szwajcarii, rezultat ponad 100 lat doświadczenia. Ostre jak brzytwa noże wysokiej jakości ze stali nierdzewnej z wyjątkowym, antypoślizgowym, nylonowym uchwytem Fibrox. Można myć w zmywarkach.
- Materiał: hartowana lodem stal nierdzewna z wysoką zawartością węgla
- Bardzo ostry nóż, który długo zachowuje swoją ostrość
- Uchwyt Softgrip Fibrox
- Dostosowano do czyszczenia w zmywarce
- Wąskie, zakrzywione ostrze
- Ostrze ze stali nierdzewnej i nylonowy uchwyt
Dostępne warianty:
numer artykułu | wymiary |
C670 | 12,5cm |
C671 | 15cm |
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Victorinox Poland Sp. z o.o.
ul. Komitetu Obrony Robotników 62, 02-146 Warszawa, PL
e-mail: [email protected]
Nóż do oddzielania kości 125 mm, Swiss Classic
Profesjonalna jakość ze Szwajcarii, rezultat ponad 100 lat doświadczenia. Ostre jak brzytwa noże wysokiej jakości ze stali nierdzewnej z wyjątkowym, antypoślizgowym, nylonowym uchwytem Fibrox. Można myć w zmywarkach.
- Materiał: hartowana lodem stal nierdzewna z wysoką zawartością węgla
- Bardzo ostry nóż, który długo zachowuje swoją ostrość
- Uchwyt Softgrip Fibrox
- Dostosowano do czyszczenia w zmywarce
- Wąskie, zakrzywione ostrze
- Ostrze ze stali nierdzewnej i nylonowy uchwyt
Dostępne warianty:
numer artykułu | wymiary |
C670 | 12,5cm |
C671 | 15cm |
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Victorinox Poland Sp. z o.o.
ul. Komitetu Obrony Robotników 62, 02-146 Warszawa, PL
e-mail: [email protected]