Dodaj swoją recenzję
Nóż do oddzielania kości 125 mm, Swiss Classic
Nóż do oddzielania kości 125 mm, Swiss Classic
110,70 zł
90,00 zł netto Oszczędzasz 81,92 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 129,00 zł
Na magazynie
Rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania
Długość ostrza: 125 mm
Długość: 263 mm
Czytaj więcej
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Nóż do oddzielania kości 125 mm, Swiss Classic
Profesjonalna jakość ze Szwajcarii, rezultat ponad 100 lat doświadczenia. Ostre jak brzytwa noże wysokiej jakości ze stali nierdzewnej z wyjątkowym, antypoślizgowym, nylonowym uchwytem Fibrox. Można myć w zmywarkach.
- Materiał: hartowana lodem stal nierdzewna z wysoką zawartością węgla
- Bardzo ostry nóż, który długo zachowuje swoją ostrość
- Uchwyt Softgrip Fibrox
- Dostosowano do czyszczenia w zmywarce
- Wąskie, zakrzywione ostrze
- Ostrze ze stali nierdzewnej i nylonowy uchwyt
Dostępne warianty:
numer artykułu | wymiary |
C670 | 12,5cm |
C671 | 15cm |
Dane techniczne
Informacje
Nóż do oddzielania kości 125 mm, Swiss Classic
Profesjonalna jakość ze Szwajcarii, rezultat ponad 100 lat doświadczenia. Ostre jak brzytwa noże wysokiej jakości ze stali nierdzewnej z wyjątkowym, antypoślizgowym, nylonowym uchwytem Fibrox. Można myć w zmywarkach.
- Materiał: hartowana lodem stal nierdzewna z wysoką zawartością węgla
- Bardzo ostry nóż, który długo zachowuje swoją ostrość
- Uchwyt Softgrip Fibrox
- Dostosowano do czyszczenia w zmywarce
- Wąskie, zakrzywione ostrze
- Ostrze ze stali nierdzewnej i nylonowy uchwyt
Dostępne warianty:
numer artykułu | wymiary |
C670 | 12,5cm |
C671 | 15cm |
Ostatnio oglądane