Nóż do mięsa 255 mm, Swiss Classic z ząbkowanym ostrzem
Rodzaj: Nóż do mięsa/wędlin
Długość ostrza: 255 mm
Długość: 382 mm
Czytaj więcej
Nóż do mięsa 255 mm, Swiss Classic z ząbkowanym ostrzem
Profesjonalna jakość ze Szwajcarii, rezultat ponad 100 lat doświadczenia. Ostre jak brzytwa noże wysokiej jakości ze stali nierdzewnej z wyjątkowym, antypoślizgowym, nylonowym uchwytem Fibrox. Można myć w zmywarkach.
- Materiał: hartowana lodem stal nierdzewna z wysoką zawartością węgla
- Bardzo ostry nóż, który długo zachowuje swoją ostrość
- Uchwyt Softgrip Fibrox
- Dostosowano do czyszczenia w zmywarce
- Ząbkowane ostrze
- Zaokrąglony koniec
Dostępne warianty:
numer artykułu | wymiary |
C685 | 25,5cm |
C683 | 30cm |
C684 | 35,5cm |
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Victorinox Poland Sp. z o.o.
ul. Komitetu Obrony Robotników 62, 02-146 Warszawa, PL
e-mail: [email protected]
Nóż do mięsa 255 mm, Swiss Classic z ząbkowanym ostrzem
Profesjonalna jakość ze Szwajcarii, rezultat ponad 100 lat doświadczenia. Ostre jak brzytwa noże wysokiej jakości ze stali nierdzewnej z wyjątkowym, antypoślizgowym, nylonowym uchwytem Fibrox. Można myć w zmywarkach.
- Materiał: hartowana lodem stal nierdzewna z wysoką zawartością węgla
- Bardzo ostry nóż, który długo zachowuje swoją ostrość
- Uchwyt Softgrip Fibrox
- Dostosowano do czyszczenia w zmywarce
- Ząbkowane ostrze
- Zaokrąglony koniec
Dostępne warianty:
numer artykułu | wymiary |
C685 | 25,5cm |
C683 | 30cm |
C684 | 35,5cm |
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Victorinox Poland Sp. z o.o.
ul. Komitetu Obrony Robotników 62, 02-146 Warszawa, PL
e-mail: [email protected]