Profesjonalne urządzenia do kebaba dla gastronomii
Profesjonalne urządzenia do kebaba dla gastronomii zapewniają trwałość, efektywność i smak, doskonałe dla restauracji, food trucków i cateringów.


2.634,48 zł netto


2.303,28 zł netto


3.599,28 zł netto


5.718,00 zł netto


9.040,00 zł netto


5.218,00 zł netto


5.335,15 zł netto


3.848,00 zł netto


5.256,00 zł netto


4.585,26 zł netto


2.830,59 zł netto


3.901,19 zł netto


3.210,53 zł netto


5.265,69 zł netto


3.629,44 zł netto


3.514,42 zł netto


2.341,35 zł netto


3.259,17 zł netto


6.048,00 zł netto


3.536,00 zł netto


3.043,80 zł netto


4.634,10 zł netto


4.392,00 zł netto


3.901,19 zł netto
Profesjonalne urządzenia do kebaba dla gastronomii
Kebaby na dobre zagościły w ofercie różnych lokali gastronomicznych, dzięki swojemu wyjątkowemu smakowi są one chętnie wybierane przez klientów. Przygotowanie smacznego kebaba to nie tylko wysokiej jakości mięso, ale także jego dobre przyrządzenie. Mięso na kebab powinno być opiekane przez odpowiedni czas, najlepiej jeśli będzie przy tym wolno obracane. W ofercie naszego sklepu można znaleźć wszystkie urządzenia do kebaba, niezbędne do przygotowania tych przekąsek. Przede wszystkim posiadamy szeroki wybór opiekaczy elektrycznych i gazowych w różnych rozmiarach, dzięki dużej różnorodności modeli każdy właściciel punktu gastronomicznego dobierze odpowiedni do swoich potrzeb. Poza opiekaczami posiadamy także noże ręczne i elektryczne, a także inne niezbędne akcesoria. Wszystkie oferowane przez nas urządzenia do kebaba dla gastronomii pochodzą wyłącznie od najlepszych producentów na rynku, takich jak Saro, Diamond, Hendi. Dzięki temu gwarantujemy ich najwyższą jakość wykonania i wiele lat bezproblemowej eksploatacji.
Nasz sklep oferuje wygodne w użytkowaniu, funkcjonalne i trwałe urządzenia do kebaba. Nasze urządzenia to gwarancja wysokiej jakości, niezawodności i bezproblemowego użytkowania przez wiele lat.
Wprowadź do swojej kuchni smak orientu, czyli urządzenia do kebaba
Kebab to jedno z najpopularniejszych dań – i to nie tylko w Polsce. Żadna orientalna potrawa, nie została równie mocno rozpowszechniona na świecie. Tradycyjny kebab rodem z Turcji wytwarzany jest z baraniny. Dziś, w celu sprostania oczekiwaniom klientów, spotkać można kebab z drobiu, wołowiny, a nawet wieprzowiny.
Współczesny kebab, który występuje w wielu narodowych i regionalnych wariantach (podawany na talerzu, w bułce, w naleśniku bądź z rusztu), rzadko przypomina swoją tradycyjną wersję, jaką spotkać można do dziś w Turcji. Mimo to, dostosowany do gustów klientów na lokalnych rynkach, bije rekordy popularności.
W Polsce z roku na rok przybywa miejsc, w których podawany jest kebab. Jeszcze nie tak dawno polski fast food słynął z barów wyposażonych w rożna do kurczaków. Dziś na ulicach króluje kebab. By wyróżnić się na tle konkurencji konieczne jest przykładanie niebywałej wagi do jakości - zarówno sprzedawanych produktów, jak i urządzeń, przy pomocy których są one wytwarzane.
Kebab gazowy czy elektryczny?
Otwierając własny lokal z tym orientalnym daniem, wielu zadaje sobie pytanie, jaki typ urządzenia wybrać. Oczywiście, decyzja ta zależy od wielu indywidualnych kwestii. Zarówno opiekacz do kebaba elektryczny, jak i gazowy ma swoje walory. Najważniejsze, by wybrany przez nas przyrząd wykonany był z materiałów najwyższej jakości. Sklep XXLgastro oferuje jedynie profesjonalne urządzenia do kebabów, z których korzystają najwięksi specjaliści. Dostępne urządzenia do kebabów produkowane są przez Hendi - jedną z czołowych firm działających od lat na rynku gastronomii. Wszystkie opiekacze wykonane są z doskonałej jakości stali nierdzewnej i przeznaczone są do pracy ciągłej. Urządzenia te wyposażone są w różne liczby palników z możliwością odłączenia niektórych stref grzania, w zależności od wielkości wkładu. Dostępne warianty posiadają rożna o kilku długościach i przeznaczone są do obróbki cieplnej wkładu mięsa o wadze do nawet 80 kilogramów. Urządzenia wykonane są przy zachowaniu całkowitej precyzji, w związku z czym są w pełni hermetyczne. Opiekacze charakteryzują się wyjątkowo łatwą i bezpieczną obsługą, dzięki czemu są idealne nawet dla osób stawiających pierwsze kroki w gastronomii.
Opiekacz do kebaba i inne składowe kulinarnego sukcesu
Kebab elektryczny oraz gazowy to nie jedyne wyposażenie, które warto mieć, planując rozpoczęcie tego typu gastronomicznej działalności. Dużym ułatwieniem będzie posiadanie specjalistycznego noża do kebabu. Nóż elektryczny do kebabu, jaki znajdziecie w naszej ofercie, wykonany jest z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Wyposażony w silnik, zapewnia – w zależności od modelu – nawet do 2800 obrotów ostrza na minutę. Ostrze o średnicy od 80 do 110 milimetrów wyposażone jest w osłonę, która zapewni odpowiednie bezpieczeństwo w trakcie krojenia. Nóż do kebabu, tak jak wszystkie inne produkty dostępne w XXLgastro, objęty jest gwarancją.
Otwierając bistro z kebabem, warto zadbać o urozmaiconą ofertę. Doskonałym dodatkiem do tego orientalnego dania będą tak popularne w Polsce frytki belgijskie. Wystarczy zatem wyposażyć się w odpowiedni opiekacz do kebaba, frytownice i najwyższej jakości składniki spożywcze, by zagwarantować sobie powodzenie.


550,00 zł netto


29,60 zł netto