Torba wiórów wędzarniczych, drewno orzechowe , do AC/SMK
Torba wiórów wędzarniczych, drewno orzechowe , do AC/SMK
Wiórki z drewna orzecha amerykańskiego to naturalny wybór do wędzenia potraw w profesjonalnych i domowych warunkach. Produkt powstaje wyłącznie z drewna pochodzącego z kontrolowanych źródeł, bez dodatku chemii, co zapewnia autentyczny, wyrazisty aromat dymu.
Hickory wyróżnia się intensywnym zapachem i smakiem, który doskonale podkreśla walory mięsa czerwonego, wieprzowiny, drobiu oraz serów. Drobno pocięte i dobrze wysuszone wiórki spalają się równomiernie, efektywnie wydzielając dym podczas wędzenia zarówno na zimno, jak i na gorąco.
Papierowe, kraftowe opakowanie z wyraźnym nadrukiem ułatwia identyfikację i przechowywanie produktu w magazynie czy kuchni. Opakowanie nadaje się do recyklingu, a niewielkie wymiary umożliwiają wygodne przechowywanie nawet w ograniczonej przestrzeni.
Wiórki sprawdzą się zarówno w restauracjach i cateringu, jak i wśród pasjonatów tradycyjnego wędzenia, którzy szukają naturalnych, łatwych w użyciu rozwiązań.
Cechy produktu:
- Materiał: wiórki z naturalnego drewna hickory (orzech amerykański)
- Aromat: intensywny, klasyczny dym do mięs czerwonych, wieprzowiny, drobiu i serów
- Bez dodatków chemicznych, w 100% naturalny skład
- Drobna frakcja – równomierne spalanie i efektywne wydzielanie dymu
- Ekologiczne opakowanie kraft z nadrukiem aromatu
- Wymiary opakowania: 100 × 230 × 65 mm
- Objętość transportowa: 0,01 m³
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Diamond Europe
ul. Vilvoordsesteenweg 92, 1120 Brussel, Belgium
e-mail: [email protected]
Torba wiórów wędzarniczych, drewno orzechowe , do AC/SMK
Wiórki z drewna orzecha amerykańskiego to naturalny wybór do wędzenia potraw w profesjonalnych i domowych warunkach. Produkt powstaje wyłącznie z drewna pochodzącego z kontrolowanych źródeł, bez dodatku chemii, co zapewnia autentyczny, wyrazisty aromat dymu.
Hickory wyróżnia się intensywnym zapachem i smakiem, który doskonale podkreśla walory mięsa czerwonego, wieprzowiny, drobiu oraz serów. Drobno pocięte i dobrze wysuszone wiórki spalają się równomiernie, efektywnie wydzielając dym podczas wędzenia zarówno na zimno, jak i na gorąco.
Papierowe, kraftowe opakowanie z wyraźnym nadrukiem ułatwia identyfikację i przechowywanie produktu w magazynie czy kuchni. Opakowanie nadaje się do recyklingu, a niewielkie wymiary umożliwiają wygodne przechowywanie nawet w ograniczonej przestrzeni.
Wiórki sprawdzą się zarówno w restauracjach i cateringu, jak i wśród pasjonatów tradycyjnego wędzenia, którzy szukają naturalnych, łatwych w użyciu rozwiązań.
Cechy produktu:
- Materiał: wiórki z naturalnego drewna hickory (orzech amerykański)
- Aromat: intensywny, klasyczny dym do mięs czerwonych, wieprzowiny, drobiu i serów
- Bez dodatków chemicznych, w 100% naturalny skład
- Drobna frakcja – równomierne spalanie i efektywne wydzielanie dymu
- Ekologiczne opakowanie kraft z nadrukiem aromatu
- Wymiary opakowania: 100 × 230 × 65 mm
- Objętość transportowa: 0,01 m³
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Diamond Europe
ul. Vilvoordsesteenweg 92, 1120 Brussel, Belgium
e-mail: [email protected]

Marki



















