Ostrzałka elektryczna, 3 stopniowa z diamentowymi dyskami, biała
Ostrzałka elektryczna, 3 stopniowa z diamentowymi dyskami, biała
Elektryczna ostrzałka do noży 130 Professional Chef‘sChoice® łączy w sobie dyski pokryte ścierniwem diamentowym oraz zaawansowaną technologię ostrzenia, dając najostrzejsze i najtrwalsze ostrza spośród wszystkich dostępnych na rynku ostrzałek. Dzięki temu urządzeniu wszystkie Twoje noże będą ostre jak brzytwa. Ponowne zaostrzenie noży, raz naostrzonych za pomocą modelu 130 zajmuje mniej niż minutę.
Przeznaczona do ostrzenia noży europejskich, noży japońskich, noży kieszonkowych, noży santoku, noży do chleba, noży do filetowania. Do ostrzy: gładkich, falistych (III stopień). II stopień tworzy mikroskopijne ząbki, co ułatwia krojenie włóknistych produktów, jak mięso.
3 stopni:
I – Diamentowe dyski służą do szybkiego doostrzania noży;
II – Miniaturowa stalka z możliwością przekręcania i ostrzenia w nowym miejscu pręta (28 stopni, każdy wystarcza na kilka tysięcy użyć);
III – Dyski wygładzające służą do polerowania.
Cechy produktu:
- Napęd elektryczny
- Diamentowe materiały ścierne
- Magnetyczne prowadnice ustalają prawidłowy kąt ostrzenia (20°)
- Obudowa wykonana z tworzywa
- Cztery stopki antypoślizgowe
- Łatwa w obsłudze
- Długość pierwszego ostrzenia około 1 minuty, ponowne trwa około 10 sekund
- Przed użyciem, zaleca się umycie noża lub wytarcie go czystą ściereczką
Ostrzałka elektryczna, 3 stopniowa z diamentowymi dyskami, biała
Elektryczna ostrzałka do noży 130 Professional Chef‘sChoice® łączy w sobie dyski pokryte ścierniwem diamentowym oraz zaawansowaną technologię ostrzenia, dając najostrzejsze i najtrwalsze ostrza spośród wszystkich dostępnych na rynku ostrzałek. Dzięki temu urządzeniu wszystkie Twoje noże będą ostre jak brzytwa. Ponowne zaostrzenie noży, raz naostrzonych za pomocą modelu 130 zajmuje mniej niż minutę.
Przeznaczona do ostrzenia noży europejskich, noży japońskich, noży kieszonkowych, noży santoku, noży do chleba, noży do filetowania. Do ostrzy: gładkich, falistych (III stopień). II stopień tworzy mikroskopijne ząbki, co ułatwia krojenie włóknistych produktów, jak mięso.
3 stopni:
I – Diamentowe dyski służą do szybkiego doostrzania noży;
II – Miniaturowa stalka z możliwością przekręcania i ostrzenia w nowym miejscu pręta (28 stopni, każdy wystarcza na kilka tysięcy użyć);
III – Dyski wygładzające służą do polerowania.
Cechy produktu:
- Napęd elektryczny
- Diamentowe materiały ścierne
- Magnetyczne prowadnice ustalają prawidłowy kąt ostrzenia (20°)
- Obudowa wykonana z tworzywa
- Cztery stopki antypoślizgowe
- Łatwa w obsłudze
- Długość pierwszego ostrzenia około 1 minuty, ponowne trwa około 10 sekund
- Przed użyciem, zaleca się umycie noża lub wytarcie go czystą ściereczką