• Lorem ipsum
-15%

Cyfrowy termometr na podczerwień do żywności, -50°C do 400°C, biały

289,79 zł
235,60 zł netto
Oszczędzasz 51,23 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 305,00 zł
Brak w magazynie
Marka: Hygiplas
Kod: GG749
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 10 dni

Minimalna temp.: -50 °C
Maksymalna temp.: 400 °C Czytaj więcej

Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Cyfrowy termometr na podczerwień do żywności, -50°C do 400°C, biały

Wysokiej jakości termometr podczerwony jest lekki i prosty w użytkowaniu, dzięki dużemu wyświetlaczowi LCD. Ponieważ nie wymaga kontaktu z produktem, zapobiega zakażeniom krzyżowym. Doskonały do mierzenia temperatury powierzchni mięsa, warzyw czy produktów w lodówkach i zamrażarkach. Szybko i bezpiecznie mierzy temperaturę w zakresie od -50 do +400 °C, a dokładność jest zgodna z wymaganiami HACCP dla przemysłu gastronomicznego.

  • Wymiary: 18 (w) x 5 (s) x 10 (g) cm
  • Zakres temperatury: -50 do +316 °C
  • Rozdzielczość: 0,1 °C
  • Czas reakcji: 500 ms
  • Waga: 225 g
  • Zmniejsza ryzyko zakażeń krzyżowych
  • Zdalnie mierzy temperaturę
  • Duży wyświetlacz LCD
  • W zestawie bateria 9 V
  • Automatycznie wyłącza się po około 6 sekundach
  • Bateria działa 16 godzin
  • Stosunek odległości względem pomiaru: 12:1

Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Gastronoble
ul. Hurksestraat 2b, 5652 AJ Eindhoven, Netherlands
e-mail: [email protected]

Dane techniczne
Tagi
Ostatnio oglądane