• Lorem ipsum
-10%

Cyfrowy termometr do żywności na podczerwień, -30°C do 200°C, biały

648,52 zł
527,25 zł netto
Oszczędzasz 68,27 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 641,00 zł
Brak w magazynie
Marka: Comark
Kod: CC099
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 10 dni

Minimalna temp.: -30 °C
Maksymalna temp.: 200 °C Czytaj więcej

Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Cyfrowy termometr do żywności na podczerwień, -30°C do 200°C, biały

Zapobiegaj zakażeniom krzyżowym dzięki temu kieszonkowemu termometrowi na podczerwień. Termometr mierzy temperaturę powierzchni żywności za pomocą lasera zamiast sondy i zmniejsza ryzyko rozprzestrzeniania się szkodliwych bakterii. Jest szybki i dokładny, z podświetlanym ekranem LCD i funkcją "hold", która utrzymuje odczyt temperatury. Urządzenie bardzo proste w obsłudze. Posiada zakres mierzenia od -30 °C do +200 °C. Dzięki szybkiemu i bezpiecznemu sposobowi pomiaru, dużemu zasięgowi i dokładności, ten termometr jest zgodny ze wszystkimi normami HACCP obowiązującymi w gastronomii.

  • Wymiary: 3,8 (s) x 10,1 (d) cm
  • Materiał: PCW
  • Zakres temperatury: -30 do +200 °C
  • Podświetlany wyświetlacz LCD
  • Higieniczny
  • Łatwy w obsłudze

Dane techniczne
Tagi
Ostatnio oglądane