Cyfrowy termometr do żywności na podczerwień, -30°C do 200°C, biały
Minimalna temp.: -30 °C
Maksymalna temp.: 200 °C
Czytaj więcej
Cyfrowy termometr do żywności na podczerwień, -30°C do 200°C, biały
Zapobiegaj zakażeniom krzyżowym dzięki temu kieszonkowemu termometrowi na podczerwień. Termometr mierzy temperaturę powierzchni żywności za pomocą lasera zamiast sondy i zmniejsza ryzyko rozprzestrzeniania się szkodliwych bakterii. Jest szybki i dokładny, z podświetlanym ekranem LCD i funkcją "hold", która utrzymuje odczyt temperatury. Urządzenie bardzo proste w obsłudze. Posiada zakres mierzenia od -30 °C do +200 °C. Dzięki szybkiemu i bezpiecznemu sposobowi pomiaru, dużemu zasięgowi i dokładności, ten termometr jest zgodny ze wszystkimi normami HACCP obowiązującymi w gastronomii.
- Wymiary: 3,8 (s) x 10,1 (d) cm
- Materiał: PCW
- Zakres temperatury: -30 do +200 °C
- Podświetlany wyświetlacz LCD
- Higieniczny
- Łatwy w obsłudze
Cyfrowy termometr do żywności na podczerwień, -30°C do 200°C, biały
Zapobiegaj zakażeniom krzyżowym dzięki temu kieszonkowemu termometrowi na podczerwień. Termometr mierzy temperaturę powierzchni żywności za pomocą lasera zamiast sondy i zmniejsza ryzyko rozprzestrzeniania się szkodliwych bakterii. Jest szybki i dokładny, z podświetlanym ekranem LCD i funkcją "hold", która utrzymuje odczyt temperatury. Urządzenie bardzo proste w obsłudze. Posiada zakres mierzenia od -30 °C do +200 °C. Dzięki szybkiemu i bezpiecznemu sposobowi pomiaru, dużemu zasięgowi i dokładności, ten termometr jest zgodny ze wszystkimi normami HACCP obowiązującymi w gastronomii.
- Wymiary: 3,8 (s) x 10,1 (d) cm
- Materiał: PCW
- Zakres temperatury: -30 do +200 °C
- Podświetlany wyświetlacz LCD
- Higieniczny
- Łatwy w obsłudze