• Lorem ipsum
-15%

Cyfrowy termometr na podczerwień do żywności, -20°C do 320°C, biały

225,89 zł
183,65 zł netto
Oszczędzasz 39,98 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 230,00 zł
Na magazynie
Marka: Hygiplas
Kod: GL267
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 24/48 h

Minimalna temp.: -20 °C
Maksymalna temp.: 320 °C Czytaj więcej

Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Cyfrowy termometr na podczerwień do żywności, -20°C do 320°C, biały

Ten wysokiej jakości termometr na podczerwień jest lekki, prosty w użyciu i posiada czytelny wyświetlacz LCD. Możliwość pomiaru temperatury na odległość zapobiega zakażeniu żywności, co sprawia, że jest idealny dla pomiaru temperatury mięs czy warzyw i równie dobrze sprawdzi się przy kontroli temperatury chłodni lub zamrażarki. Termometr charakteryzuje się szybkim i dokładnym odczytem, a dzięki solidnej obudowie idealnie sprawdzi się w gastronomii. Termometr zasilany na dołączoną do zestawu baterię 9V, z praktycznym etui.

  • Wymiary: 17,5 (w) x 3,2 (s) x 6,3 (g)
  • Materiał: tworzywo sztuczne
  • Zakres temperatury: -20 do 320 °C
  • Rozdzielczość: 0,5 °C
  • Napięcie: 9 V
  • Waga: 135 g
  • Zmniejsza ryzyko zakażeń krzyżowych
  • Do zdalnego pomiaru temperatury
  • W zestawie bateria 9 V i pokrowiec
  • Bateria działa przez 16 godzin
  • Włącznik/wyłącznik
  • Może wyświetlać temperaturę w °C lub °F
  • Rozdzielczość: 0,5 °C/0,5 °F
  • Zakres temperatury: -20 do 320 °C

Dane techniczne
Ostatnio oglądane