Termometr słupkowy do cukru, 40°C do 200°C, czarny
Minimalna temp.: 40 °C
Maksymalna temp.: 200 °C
Czytaj więcej
Termometr słupkowy do cukru, 40°C do 200°C, czarny
Upewnij się, że twój dżem, karmel czy toffi są w doskonałej temperaturze, dzięki temu higienicznemu termometrowi. Przyrząd jest czytelny i wskazuje temperaturę różnych rodzajów wyrobów. Posiada zakres od +40 °C do +200 °C. Może zostać zamocowany na krawędzi naczynia.
- Wymiary: 4,8 (s) x 35 (d) cm
- Zakres temperatury: +40 do +200 °C
- Łatwy w czyszczeniu
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Gastronoble
ul. Hurksestraat 2b, 5652 AJ Eindhoven, Netherlands
e-mail: [email protected]
Termometr słupkowy do cukru, 40°C do 200°C, czarny
Upewnij się, że twój dżem, karmel czy toffi są w doskonałej temperaturze, dzięki temu higienicznemu termometrowi. Przyrząd jest czytelny i wskazuje temperaturę różnych rodzajów wyrobów. Posiada zakres od +40 °C do +200 °C. Może zostać zamocowany na krawędzi naczynia.
- Wymiary: 4,8 (s) x 35 (d) cm
- Zakres temperatury: +40 do +200 °C
- Łatwy w czyszczeniu
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Gastronoble
ul. Hurksestraat 2b, 5652 AJ Eindhoven, Netherlands
e-mail: [email protected]

Marki











