Dodaj swoją recenzję
Tarczowy termometr do głębokiego tłuszczu, 10°C do 300°C, srebrny
Tarczowy termometr do głębokiego tłuszczu, 10°C do 300°C, srebrny
31,25 zł
25,41 zł netto Oszczędzasz 9,34 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 32,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Tarczowy termometr do głębokiego tłuszczu, 10°C do 300°C, srebrny
| Sterowanie | - |
| Głebokość wbijania | 300mm |
| Materiał czujnika temperatury | Stal szlachetna |
| Zakres zastosowania | Frytownica Podtrzymywania ciepła |
| Zakres temperatury od | 10°C |
| Zakres temperatury do | 300°C |
| Wersja | Analogowo |
| Z czujnikiem temperatury | Tak |
| Przystosowane do | Frytownice |
| Właściwości | Zakres temperatury również w stopniach Fahrenheita |
| Kolor | Srebrny |
| Jednostki miary temperatury | °C °F |
| Bateria | - |
| W zestawie | 1 przesuwny klips mocujący |
| Materiał | Stal szlachetna |
| Ważna wskazówka | - |
| szerokość | 50 mm |
| głębokość | 50 mm |
| wysokość | 320 mm |
| waga | 0.2 kg |
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Bartscher GmbH
ul. Franz-Kleine-Str 28, 33154 Salzkotten, DE
e-mail: [email protected]
Dane techniczne
Tagi
Informacje
Tarczowy termometr do głębokiego tłuszczu, 10°C do 300°C, srebrny
| Sterowanie | - |
| Głebokość wbijania | 300mm |
| Materiał czujnika temperatury | Stal szlachetna |
| Zakres zastosowania | Frytownica Podtrzymywania ciepła |
| Zakres temperatury od | 10°C |
| Zakres temperatury do | 300°C |
| Wersja | Analogowo |
| Z czujnikiem temperatury | Tak |
| Przystosowane do | Frytownice |
| Właściwości | Zakres temperatury również w stopniach Fahrenheita |
| Kolor | Srebrny |
| Jednostki miary temperatury | °C °F |
| Bateria | - |
| W zestawie | 1 przesuwny klips mocujący |
| Materiał | Stal szlachetna |
| Ważna wskazówka | - |
| szerokość | 50 mm |
| głębokość | 50 mm |
| wysokość | 320 mm |
| waga | 0.2 kg |
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Bartscher GmbH
ul. Franz-Kleine-Str 28, 33154 Salzkotten, DE
e-mail: [email protected]
Ostatnio oglądane

Marki























