Szpatuła kątowa 200 mm, do smarowania ciasta, CREME
Szpatuła kątowa 200 mm, do smarowania ciasta, CREME
Szpatuły do smarowania ciast Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany doskonale sprawdzi się w gastronomii oraz domowych warunkach. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Cechy produktu:
- Noże wykonane ze stal chromowo–molibdenowo–wanadowej (x50CrMoV15)
- Twardość 56° HRC
- Ręcznie ostrzone
- Uchwyt z kopolimeru PPC z plastyczna powierzchnia z TPE
- Wymiary ostrza: 200x2x(H)34 mm
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Szpatuła kątowa 200 mm, do smarowania ciasta, CREME
Szpatuły do smarowania ciast Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany doskonale sprawdzi się w gastronomii oraz domowych warunkach. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Cechy produktu:
- Noże wykonane ze stal chromowo–molibdenowo–wanadowej (x50CrMoV15)
- Twardość 56° HRC
- Ręcznie ostrzone
- Uchwyt z kopolimeru PPC z plastyczna powierzchnia z TPE
- Wymiary ostrza: 200x2x(H)34 mm
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]