Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, Hasegawa 400x115mm, beżowa
Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, Hasegawa 400x115mm, beżowa
Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, marki Hasegawa to połączenie japońskiej tradycji z nowoczesnym designem. Produkt szczególnie polecany do użytku podczas przyrządzania ryżu do sushi. Do mieszania ryżu do sushi Wykonana z polipropylenu i nylonu Bardzo lekka Wąska końcówka Specjalna powierzchnia o falowej strukturze umożliwiająca doskonałe wymieszanie ryżu i octu Nadaje się do mycia w zmywarce
Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, Hasegawa 400x115mm, beżowa
Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, marki Hasegawa to połączenie japońskiej tradycji z nowoczesnym designem. Produkt szczególnie polecany do użytku podczas przyrządzania ryżu do sushi. Do mieszania ryżu do sushi Wykonana z polipropylenu i nylonu Bardzo lekka Wąska końcówka Specjalna powierzchnia o falowej strukturze umożliwiająca doskonałe wymieszanie ryżu i octu Nadaje się do mycia w zmywarce