Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, Hasegawa 400x115mm, beżowa
Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, Hasegawa 400x115mm, beżowa
Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, marki Hasegawa to połączenie japońskiej tradycji z nowoczesnym designem. Produkt szczególnie polecany do użytku podczas przyrządzania ryżu do sushi. Do mieszania ryżu do sushi Wykonana z polipropylenu i nylonu Bardzo lekka Wąska końcówka Specjalna powierzchnia o falowej strukturze umożliwiająca doskonałe wymieszanie ryżu i octu Nadaje się do mycia w zmywarce
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, Hasegawa 400x115mm, beżowa
Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, marki Hasegawa to połączenie japońskiej tradycji z nowoczesnym designem. Produkt szczególnie polecany do użytku podczas przyrządzania ryżu do sushi. Do mieszania ryżu do sushi Wykonana z polipropylenu i nylonu Bardzo lekka Wąska końcówka Specjalna powierzchnia o falowej strukturze umożliwiająca doskonałe wymieszanie ryżu i octu Nadaje się do mycia w zmywarce
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]

Marki











