Dodaj swoją recenzję
Szatkownica do warzyw do 720 kg/h, 750 W z ręczną przystawką
Szatkownica do warzyw do 720 kg/h, 750 W z ręczną przystawką
20.988,79 zł
17.064,06 zł netto Oszczędzasz 5.919,92 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 21.592,00 zł
Na magazynie
Wydajność: 720 kg/h
Moc: 0,75 kW
Napięcie: 230V
Czytaj więcej
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Szatkownica do warzyw do 720 kg/h, 750 W z ręczną przystawką
- RODZAJ OBRÓBKI
- krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
- CHARAKTERYSTYKA
- umożliwia przygotowywanie od 400 do 1 200 porcji dziennie.
- cylindryczny podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.
- automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów.
- podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.
- wyjątkowo mocna dźwignia dociskowa umożliwia łatwe przetwarzanie nawet większych produktów oraz produktów wymagających nacisku przy podawaniu, takich jak kapusta, marchew, ser, itp.
- dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję w trakcie obsługi urządzenia.
- uchwyt dźwigni dociskowej „Hallde ErgoLoop” w kształcie pętli dookoła cylindrycznego podajnika pozwala na wygodne i ergonomiczne operowanie dwiema rękami.
- metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia
- uchwyt do podnoszenia umieszczony z przodu i z tyłu urządzenia ułatwia przenoszenie.
- model stacjonarny.
- jedna prędkość.
- MATERIAŁY
- obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu.
- przystawka do ciągłego podawania wykonana jest ze stali
- nierdzewnej
Dane techniczne
Informacje
Szatkownica do warzyw do 720 kg/h, 750 W z ręczną przystawką
- RODZAJ OBRÓBKI
- krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
- CHARAKTERYSTYKA
- umożliwia przygotowywanie od 400 do 1 200 porcji dziennie.
- cylindryczny podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.
- automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów.
- podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.
- wyjątkowo mocna dźwignia dociskowa umożliwia łatwe przetwarzanie nawet większych produktów oraz produktów wymagających nacisku przy podawaniu, takich jak kapusta, marchew, ser, itp.
- dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję w trakcie obsługi urządzenia.
- uchwyt dźwigni dociskowej „Hallde ErgoLoop” w kształcie pętli dookoła cylindrycznego podajnika pozwala na wygodne i ergonomiczne operowanie dwiema rękami.
- metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia
- uchwyt do podnoszenia umieszczony z przodu i z tyłu urządzenia ułatwia przenoszenie.
- model stacjonarny.
- jedna prędkość.
- MATERIAŁY
- obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu.
- przystawka do ciągłego podawania wykonana jest ze stali
- nierdzewnej
Ostatnio oglądane