Stół grzewczy na 60 talerzy, od 30 do 130°C, 1,5kW
Stół grzewczy na 60 talerzy, od 30 do 130°C, 1,5kW
Szafa grzewcza przeznaczona do podgrzewania lub utrzymywania temperatury talerzy i pojemników GN sprawdza się w każdej kuchni gastronomicznej. Zwarta, mobilna konstrukcja na czterech kółkach (dwa z hamulcem) umożliwia łatwe przemieszczanie urządzenia, nawet przy pełnym załadunku. Korpus i wnętrze wykonano ze stali nierdzewnej, dzięki czemu czyszczenie jest szybkie, a urządzenie odporne na uszkodzenia i korozję.
Wewnątrz znajdują się trzy regulowane ruszty o wymiarach 330 × 345 mm, pozwalające na przechowywanie do 60 talerzy o średnicy do 340 mm lub pojemników GN 2/3. Szafa posiada drzwi zamykane magnetycznie, które minimalizują straty ciepła i usprawniają codzienną obsługę.
System ogrzewania z wentylacją gwarantuje równomierny rozkład temperatury, a pojemnik na wodę dba o odpowiedni poziom wilgotności, chroniąc potrawy przed wysychaniem. Regulowany termostat umożliwia ustawienie temperatury wewnętrznej do 130°C, a panel sterowania z lampką sygnalizacyjną pozwala łatwo monitorować pracę urządzenia. Odpowiednie warunki przechowywania pozwalają osiągnąć temperaturę rdzenia potraw do 65°C zgodnie z wymogami HACCP.
Obsługa szafy jest prosta dzięki intuicyjnym przyciskom i czytelnym wskaźnikom. Emaliowana taca na wodę oraz możliwość szybkiego demontażu półek ułatwiają konserwację. Urządzenie spełnia normy CE i RoHS.
- Pojemność: 60 talerzy (Ø 340 mm) lub pojemniki GN 2/3
- 3 regulowane ruszty 330 × 345 mm
- Korpus i wnętrze ze stali nierdzewnej
- Drzwi zamykane magnetycznie
- Regulowany termostat do 130°C, zgodność z HACCP
- Pojemnik na wodę, emaliowana taca dla utrzymania wilgotności
- Wentylacja zapewniająca równomierną temperaturę
- Mobilność: 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
- Łatwa konserwacja i czyszczenie
- Spełnia wymagania CE i RoHS
Stół grzewczy na 60 talerzy, od 30 do 130°C, 1,5kW
Szafa grzewcza przeznaczona do podgrzewania lub utrzymywania temperatury talerzy i pojemników GN sprawdza się w każdej kuchni gastronomicznej. Zwarta, mobilna konstrukcja na czterech kółkach (dwa z hamulcem) umożliwia łatwe przemieszczanie urządzenia, nawet przy pełnym załadunku. Korpus i wnętrze wykonano ze stali nierdzewnej, dzięki czemu czyszczenie jest szybkie, a urządzenie odporne na uszkodzenia i korozję.
Wewnątrz znajdują się trzy regulowane ruszty o wymiarach 330 × 345 mm, pozwalające na przechowywanie do 60 talerzy o średnicy do 340 mm lub pojemników GN 2/3. Szafa posiada drzwi zamykane magnetycznie, które minimalizują straty ciepła i usprawniają codzienną obsługę.
System ogrzewania z wentylacją gwarantuje równomierny rozkład temperatury, a pojemnik na wodę dba o odpowiedni poziom wilgotności, chroniąc potrawy przed wysychaniem. Regulowany termostat umożliwia ustawienie temperatury wewnętrznej do 130°C, a panel sterowania z lampką sygnalizacyjną pozwala łatwo monitorować pracę urządzenia. Odpowiednie warunki przechowywania pozwalają osiągnąć temperaturę rdzenia potraw do 65°C zgodnie z wymogami HACCP.
Obsługa szafy jest prosta dzięki intuicyjnym przyciskom i czytelnym wskaźnikom. Emaliowana taca na wodę oraz możliwość szybkiego demontażu półek ułatwiają konserwację. Urządzenie spełnia normy CE i RoHS.
- Pojemność: 60 talerzy (Ø 340 mm) lub pojemniki GN 2/3
- 3 regulowane ruszty 330 × 345 mm
- Korpus i wnętrze ze stali nierdzewnej
- Drzwi zamykane magnetycznie
- Regulowany termostat do 130°C, zgodność z HACCP
- Pojemnik na wodę, emaliowana taca dla utrzymania wilgotności
- Wentylacja zapewniająca równomierną temperaturę
- Mobilność: 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
- Łatwa konserwacja i czyszczenie
- Spełnia wymagania CE i RoHS