• Lorem ipsum
-28%

Szafa do sezonowania mięsa 98L, 170W, 595x620x(h)830mm

8.412,31 zł
6.839,28 zł netto
Oszczędzasz 3.271,46 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 9.408,00 zł
Brak w magazynie
Marka: Hendi
Kod: 221426
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 24/48 h
Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Szafa do sezonowania mięsa 98L, 170W, 595x620x(h)830mm

  • Obudowa, rama drzwi, uchwyt drzwi wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.
  • Przeszklenie drzwi wykonane z 2 warstw hartowanego szkła powlekanego niskoemisyjnego, które zwiększa wydajność energetyczną szafy poprzez blokowanie promieniowania UV oraz przedostawania się ciepła z zewnątrz. Zamek w drzwiach w standardzie.
  • Pojemnik na wodę destylowaną wykonany z tworzywa ABS – wodę destylowaną należy uzupełnić ręcznie.
  • Powiadomienie na ekranie oraz alarm dźwiękowy sygnalizują niską wilgotność poniżej 15% i konieczność uzupełnienia wody.
  • Alarm sygnalizujący drzwi pozostające otwarte przez więcej niż 3,5 minuty – zabezpieczenie przed niekontrolowanym zaburzeniem warunków panujących w komorze.
  • Wbudowana lampa UVC do sterylizacji zapobiega rozwojowi bakterii i gwarantuje bezpieczne środowiska dla mięsa; po otwarciu drzwi szafy w trakcie procesu sezonowania bakterie nie będą miały szansy się rozwinąć.
  • Chłodzenie wymuszone wentylatorem zapewniającym odpowiedni poziom cyrkulacji powietrza.
  • Automatyczne odparowanie wody kondensacyjnej (pary wodnej).
  • Światła LED ulokowane po obu stronach komory oraz na suficie.
  • Zakres temperatury: 1-25°C.
  • Regulowany zakres wilgotności: 60-85%.
  • Aktualny poziom wilgotności jest wyświetlany na panelu.
  • Czynnik chłodniczy: R600a.
  • Maks. udźwig drążka do haków: 50 kg.
  • Maks. udźwig na hak: 25 kg.
  • Maks. udźwig na półkę: 30 kg.
  • W szafie znajdują się:
  • – 1 półka,
  • – drążek do zawieszania haków,
  • – 3 haki,
  • – tacka na sól (sól nie jest w zestawie),
  • wszystkie powyższe elementy są wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.
  • Odpowiednie warunki do sezonowania mięsa: termiczne, wentylacyjne i wilgotnościowe
  • Niskoemisyjne szkło hartowane – wysoka wydajność energetyczna
  • Lampa UVC – działanie antybakteryjne
  • Doskonała cyrkulacja powietrza przekłada się na równomierne suszenie
  • Haki i tacka na sól w zestawie

Dane techniczne
Ostatnio oglądane