Stół z dwoma zlewami, półką i miejscem na zmywarkę lub lodówkę - komory po lewej stronie | 2400x600 mm
Szerokość: 2400 mm
Głębokość: 600 mm
Wysokość: 850 mm
Czytaj więcej
Stół ze stali nierdzewnej z dwoma zlewami, półką i miejscem na zmywarkę lub lodówkę - komory po lewej stronie o wymiarach 2400x600x(h)850 mm
- Wymiary 2400x600x(h)850 mm
- zlewy i blat wykonane ze stali nierdzewnej tzw. kwasówki AISI 304 o wysokiej odporności na kwasy i środki chemiczne,
- stabilna konstrukcja spawana stołu, idealna dla gastronomii,
- stopki regulowane +25 mm / -5 mm,
- maskownicza czołowa w standardzie, pozwalająca utrzymać czystość mebli gastronomicznych,
- nogi stołu ze zlewem wykonane z profilu 40x40x1,2mm,
- stół wykończony rantem o h=40 mm, pozwalającym zachować higienę,
- płyta z przetłoczeniem obniżającym o około 10 mm z przodu i boków,
- półka wzmocniona usztywnieniem,
- komora o wymiarach 400x400x(h)250 dla B=600 mm,
- komora o wymiarach 400x500x(h)250 dla B=700 mm,
- komory po lewej stronie,
- miejsce na zmywarkę lub lodówkę o L=610 mm
- odsadzenie tylne na 100 mm, odsadzenia boczne i z przodu na 15 mm,
Najwyższa jakość wykonania
Wieloletnie doświadczenie oraz nowoczesny park maszynowy pozwalają nam na zagwarantowanie najwyższych standardów produkcji, oraz innowacyjnych rozwiązań konstrukcyjnych.
Całość procesu produkcji od ciecia blachy i profili, poprzez gilotynowanie, wykrawanie, a następnie kształtowanie materiałów oraz łączenie i finalne wykończenie realizowana jest z pomocą naszych najwyższej jakości maszyn produkcyjnych, obsługiwanych przez zespół wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników. Pracujemy wyłącznie na maszynach renomowanych światowych i krajowych marek. Wszystkie urządzenia są nowoczesne, co gwarantuje najwyższą jakość i precyzje wykonania wyrobów.
Standardowo nasze wyroby wykonane są ze stali nierdzewnej AISI 430, a elementy narażone na najsilniejsze działanie środków chemicznych i organicznych wykonujemy ze stali nierdzewnej tzw. kwasówki AISI 304. Wszystkie nasze meble mogą być również w całości wykonane z tego materiału, dopłaty do standardu AISI 304 zostały podane każdorazowo przy meblu.
Jesteśmy pewni jakości naszych produktów, dlatego w standardzie oferujemy 2-letnią gwarancję na zakupione u nas meble ze stali nierdzewnej.
Czyszczenie i konserwacja
Stal nierdzewna, jak każdy materiał, wymaga prawidłowego użytkowania i pielęgnacji. Regularne czyszczenie i konserwacja mebli wykonanych ze stali nierdzewnych pozwala na ich długotrwałą i bezproblemową eksploatację.
Aby zapewnić długą żywotność mebli ze stali nierdzewnej, należy stosować się do poniższych wskazówek dotyczących użytkowania:
- Powierzchnie mebli powinny być utrzymane w czystości. Brud i osady pozostawione na powierzchni mebla mogą powodować przebarwienia i korozję.
- Do czyszczenia mebli należy używać wyłącznie środków przeznaczonych do stali nierdzewnych.
- Po czyszczeniu należy zakonserwować meble środkami przeznaczonymi do konserwacji powierzchni ze stali nierdzewnych.
- Do czyszczenia mebli ze stali nierdzewnych nie wolno stosować proszków i mleczek ścierających, środków do srebra, wybielaczy oraz jakichkolwiek innych środków zawierających chlor.
- Bezpośrednio na powierzchniach mebli nie należy kroić ani wykonywać innych operacji metalowymi narzędziami kuchennymi mogącymi uszkodzić warstwę pasywną.
Stół ze stali nierdzewnej z dwoma zlewami, półką i miejscem na zmywarkę lub lodówkę - komory po lewej stronie o wymiarach 2400x600x(h)850 mm
- Wymiary 2400x600x(h)850 mm
- zlewy i blat wykonane ze stali nierdzewnej tzw. kwasówki AISI 304 o wysokiej odporności na kwasy i środki chemiczne,
- stabilna konstrukcja spawana stołu, idealna dla gastronomii,
- stopki regulowane +25 mm / -5 mm,
- maskownicza czołowa w standardzie, pozwalająca utrzymać czystość mebli gastronomicznych,
- nogi stołu ze zlewem wykonane z profilu 40x40x1,2mm,
- stół wykończony rantem o h=40 mm, pozwalającym zachować higienę,
- płyta z przetłoczeniem obniżającym o około 10 mm z przodu i boków,
- półka wzmocniona usztywnieniem,
- komora o wymiarach 400x400x(h)250 dla B=600 mm,
- komora o wymiarach 400x500x(h)250 dla B=700 mm,
- komory po lewej stronie,
- miejsce na zmywarkę lub lodówkę o L=610 mm
- odsadzenie tylne na 100 mm, odsadzenia boczne i z przodu na 15 mm,
Najwyższa jakość wykonania
Wieloletnie doświadczenie oraz nowoczesny park maszynowy pozwalają nam na zagwarantowanie najwyższych standardów produkcji, oraz innowacyjnych rozwiązań konstrukcyjnych.
Całość procesu produkcji od ciecia blachy i profili, poprzez gilotynowanie, wykrawanie, a następnie kształtowanie materiałów oraz łączenie i finalne wykończenie realizowana jest z pomocą naszych najwyższej jakości maszyn produkcyjnych, obsługiwanych przez zespół wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników. Pracujemy wyłącznie na maszynach renomowanych światowych i krajowych marek. Wszystkie urządzenia są nowoczesne, co gwarantuje najwyższą jakość i precyzje wykonania wyrobów.
Standardowo nasze wyroby wykonane są ze stali nierdzewnej AISI 430, a elementy narażone na najsilniejsze działanie środków chemicznych i organicznych wykonujemy ze stali nierdzewnej tzw. kwasówki AISI 304. Wszystkie nasze meble mogą być również w całości wykonane z tego materiału, dopłaty do standardu AISI 304 zostały podane każdorazowo przy meblu.
Jesteśmy pewni jakości naszych produktów, dlatego w standardzie oferujemy 2-letnią gwarancję na zakupione u nas meble ze stali nierdzewnej.
Czyszczenie i konserwacja
Stal nierdzewna, jak każdy materiał, wymaga prawidłowego użytkowania i pielęgnacji. Regularne czyszczenie i konserwacja mebli wykonanych ze stali nierdzewnych pozwala na ich długotrwałą i bezproblemową eksploatację.
Aby zapewnić długą żywotność mebli ze stali nierdzewnej, należy stosować się do poniższych wskazówek dotyczących użytkowania:
- Powierzchnie mebli powinny być utrzymane w czystości. Brud i osady pozostawione na powierzchni mebla mogą powodować przebarwienia i korozję.
- Do czyszczenia mebli należy używać wyłącznie środków przeznaczonych do stali nierdzewnych.
- Po czyszczeniu należy zakonserwować meble środkami przeznaczonymi do konserwacji powierzchni ze stali nierdzewnych.
- Do czyszczenia mebli ze stali nierdzewnych nie wolno stosować proszków i mleczek ścierających, środków do srebra, wybielaczy oraz jakichkolwiek innych środków zawierających chlor.
- Bezpośrednio na powierzchniach mebli nie należy kroić ani wykonywać innych operacji metalowymi narzędziami kuchennymi mogącymi uszkodzić warstwę pasywną.