Dodaj swoją recenzję
Siatka wędliniarska 160x500mm, biały
Siatka wędliniarska 160x500mm, biały
75,77 zł
61,60 zł netto Oszczędzasz 22,63 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 73,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Siatka wędliniarska 160x500mm, biały
Siatka wędliniarska firmy HENDI pozwoli uzyskać tradycyjny kształt i wygląd szynki, nie wpływając na jej oryginalny smak. Idealna nie tylko do mięs dojrzewających i suszonych, lecz także wędzonych, parzonych i pieczonych. Dzięki wysokiej elastyczności łatwo pomieści różne rodzaje i kształty mięs. Wykonana z przędzy poliestrowej i gumy. Nieprzywierająca, elastyczna. Długość: 50 m Dostępne warianty: – 125/32/3 (kod: 559260)szerokość: 125 mm liczba oczek w obwodzie: 32 – 125/48 (kod: 559277)szerokość: 125 mm liczba oczek w obwodzie: 48 – 160/32/4 (kod: 559284)szerokość: 160 mm liczba oczek w obwodzie: 32 – 200/48 (kod: 559291)szerokość: 200 mm liczba oczek w obwodzie: 48Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Dane techniczne
Informacje
Siatka wędliniarska 160x500mm, biały
Siatka wędliniarska firmy HENDI pozwoli uzyskać tradycyjny kształt i wygląd szynki, nie wpływając na jej oryginalny smak. Idealna nie tylko do mięs dojrzewających i suszonych, lecz także wędzonych, parzonych i pieczonych. Dzięki wysokiej elastyczności łatwo pomieści różne rodzaje i kształty mięs. Wykonana z przędzy poliestrowej i gumy. Nieprzywierająca, elastyczna. Długość: 50 m Dostępne warianty: – 125/32/3 (kod: 559260)szerokość: 125 mm liczba oczek w obwodzie: 32 – 125/48 (kod: 559277)szerokość: 125 mm liczba oczek w obwodzie: 48 – 160/32/4 (kod: 559284)szerokość: 160 mm liczba oczek w obwodzie: 32 – 200/48 (kod: 559291)szerokość: 200 mm liczba oczek w obwodzie: 48Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Ostatnio oglądane

Marki













