Dodaj swoją recenzję
Prasa do pizzy Prismafood, 4.7 kW, 400V, 470x660x(h)825mm
Prasa do pizzy Prismafood, 4.7 kW, 400V, 470x660x(h)825mm
15.232,32 zł
12.384,00 zł netto Oszczędzasz 5.923,68 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 17.982,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Prasa do pizzy Prismafood, 4.7 kW, 400V, 470x660x(h)825mm
- Profesjonalne urządzenie do formowania surowych podkładów do pizzy
- Umożliwia przygotowanie dużej ilości podkładów bez większego wysiłku
- Obudowa i płyty wykonane ze stali nierdzewnej
- Płyty chromowane
- Rozstaw płyt: maks.110-115 mm
- Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi i lampkami kontrolnymi
- Łatwa regulacja grubości podkładu przy pomocy dźwigni
- Ruchoma osłona zapewniająca bezpieczną obróbkę ciasta
- Oświetlenie po 2 stronach tarcz ułatwiające obserwację procesu prasowania podkładów
- Regulacja czasu prasowania ciasta
- Maks. temperatura podgrzania talerzy: 170°C
- Wydajność: ok. 360 podkładów do pizzy/h.
- Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy ø33 cm
- Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g
- Waga netto: 121 kg
- Do formowania podkładów do pizzy o maks. średnicy ø33 cm
- Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy górnej i dolnej
- Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g
- 2 niezależne wyświetlacze cyfrowe wskazujące temperatury i lampki kontrolne monitorujące pracę urządzenia
- Ruchoma osłona zapewnia bezpieczną obróbkę ciasta
Dane techniczne
Informacje
Prasa do pizzy Prismafood, 4.7 kW, 400V, 470x660x(h)825mm
- Profesjonalne urządzenie do formowania surowych podkładów do pizzy
- Umożliwia przygotowanie dużej ilości podkładów bez większego wysiłku
- Obudowa i płyty wykonane ze stali nierdzewnej
- Płyty chromowane
- Rozstaw płyt: maks.110-115 mm
- Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi i lampkami kontrolnymi
- Łatwa regulacja grubości podkładu przy pomocy dźwigni
- Ruchoma osłona zapewniająca bezpieczną obróbkę ciasta
- Oświetlenie po 2 stronach tarcz ułatwiające obserwację procesu prasowania podkładów
- Regulacja czasu prasowania ciasta
- Maks. temperatura podgrzania talerzy: 170°C
- Wydajność: ok. 360 podkładów do pizzy/h.
- Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy ø33 cm
- Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g
- Waga netto: 121 kg
- Do formowania podkładów do pizzy o maks. średnicy ø33 cm
- Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy górnej i dolnej
- Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g
- 2 niezależne wyświetlacze cyfrowe wskazujące temperatury i lampki kontrolne monitorujące pracę urządzenia
- Ruchoma osłona zapewnia bezpieczną obróbkę ciasta
Ostatnio oglądane