Prasa do pizzy do ø50 cm, 655x750x(H)855mm
Prasa do pizzy do ø50 cm, 655x750x(H)855mm
Profesjonalne urządzenie do formowania surowych podkładów do pizzy Umożliwia przygotowanie dużej ilości podkładów bez większego wysiłku Obudowa i płyty wykonane ze stali nierdzewnej Płyty chromowane Rozstaw płyt: maks.110-115 mm Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi i lampkami kontrolnymi Łatwa regulacja grubości podkładu przy pomocy dźwigni Ruchoma osłona zapewniająca bezpieczną obróbkę ciasta Oświetlenie po 2 stronach tarcz ułatwiające obserwację procesu prasowania podkładów
- Marka: Prismafood
- Szerokość (mm): 750
- Strefa użytkowania: Kuchnia
- Napięcie: 400V
- Materiały: Stal nierdzewna, Stal chromowana
- Wysokość (mm): 855
- Moc wejściowa (W): 6100
- Ilość w opakowaniu: 1
- Średnica wewnętrzna (mm): 500
- Wymagana instalacja przez elektryka: Nie
- Programowalny: Nie
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: PRISMAFOOD S.R.L.
ul. Via Tabina 18, 33098 Valvasone, IT
e-mail: [email protected]
Prasa do pizzy do ø50 cm, 655x750x(H)855mm
Profesjonalne urządzenie do formowania surowych podkładów do pizzy Umożliwia przygotowanie dużej ilości podkładów bez większego wysiłku Obudowa i płyty wykonane ze stali nierdzewnej Płyty chromowane Rozstaw płyt: maks.110-115 mm Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi i lampkami kontrolnymi Łatwa regulacja grubości podkładu przy pomocy dźwigni Ruchoma osłona zapewniająca bezpieczną obróbkę ciasta Oświetlenie po 2 stronach tarcz ułatwiające obserwację procesu prasowania podkładów
- Marka: Prismafood
- Szerokość (mm): 750
- Strefa użytkowania: Kuchnia
- Napięcie: 400V
- Materiały: Stal nierdzewna, Stal chromowana
- Wysokość (mm): 855
- Moc wejściowa (W): 6100
- Ilość w opakowaniu: 1
- Średnica wewnętrzna (mm): 500
- Wymagana instalacja przez elektryka: Nie
- Programowalny: Nie
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: PRISMAFOOD S.R.L.
ul. Via Tabina 18, 33098 Valvasone, IT
e-mail: [email protected]