Płyta grzewcza od 30 do 120°C, 5x 1/1 GN, 2,2kW biała
Płyta grzewcza od 30 do 120°C, 5x 1/1 GN, 2,2kW biała
Szklano-ceramiczny podgrzewacz z białą powierzchnią grzewczą przeznaczony jest do ekspozycji i utrzymywania temperatury dań w bufetach hotelowych, liniach samoobsługowych i strefach serwisowych. Powierzchnia robocza mieszcząca pięć pojemników GN 1/1 zapewnia dużą przestrzeń do prezentacji potraw i komfort pracy obsługi.
Zakres temperatury od +30°C do +120°C umożliwia dostosowanie warunków grzania do rodzaju serwowanych dań. Ciepło jest równomiernie rozprowadzane po całej powierzchni dzięki silikonowemu elementowi grzewczemu zintegrowanemu z płytą. Obudowa ze stali nierdzewnej i zastosowana izolacja ograniczają straty energii oraz chronią elementy robocze przed przegrzewaniem.
Elektroniczny panel sterowania z cyfrowym wyświetlaczem znajduje się w zespole o głębokości 300 mm i może być zamontowany z przodu lub z boku urządzenia – w zależności od warunków zabudowy. Zintegrowane uchwyty ułatwiają szybki montaż w blacie roboczym. Na życzenie możliwe jest wyposażenie podgrzewacza w zewnętrzny termometr widoczny od strony klienta, co pozwala na prezentację aktualnej temperatury potraw.
Cechy produktu:
- Pojemność: 5 × GN 1/1
- Wymiary zewnętrzne: 1765 × 610 × 147 mm
- Głębokość zespołu sterowania: 300 mm
- Zakres temperatury: +30°C do +120°C
- Moc: 2,2 kW
- Zasilanie: 230 V / 1 faza / 50–60 Hz
- Waga brutto: 36 kg
- Objętość transportowa: 0,47 m³
- Element grzewczy: silikonowy, zintegrowany pod powierzchnią ceramiczną
- Obudowa: stal nierdzewna
- Izolacja: gruba warstwa ograniczająca straty ciepła
- Panel sterowania: z cyfrowym wyświetlaczem, możliwość montażu z przodu lub z boku
- Montaż: uchwyty ułatwiające instalację w blacie
- Wyposażenie opcjonalne: zewnętrzny termometr widoczny od strony klienta
Płyta grzewcza od 30 do 120°C, 5x 1/1 GN, 2,2kW biała
Szklano-ceramiczny podgrzewacz z białą powierzchnią grzewczą przeznaczony jest do ekspozycji i utrzymywania temperatury dań w bufetach hotelowych, liniach samoobsługowych i strefach serwisowych. Powierzchnia robocza mieszcząca pięć pojemników GN 1/1 zapewnia dużą przestrzeń do prezentacji potraw i komfort pracy obsługi.
Zakres temperatury od +30°C do +120°C umożliwia dostosowanie warunków grzania do rodzaju serwowanych dań. Ciepło jest równomiernie rozprowadzane po całej powierzchni dzięki silikonowemu elementowi grzewczemu zintegrowanemu z płytą. Obudowa ze stali nierdzewnej i zastosowana izolacja ograniczają straty energii oraz chronią elementy robocze przed przegrzewaniem.
Elektroniczny panel sterowania z cyfrowym wyświetlaczem znajduje się w zespole o głębokości 300 mm i może być zamontowany z przodu lub z boku urządzenia – w zależności od warunków zabudowy. Zintegrowane uchwyty ułatwiają szybki montaż w blacie roboczym. Na życzenie możliwe jest wyposażenie podgrzewacza w zewnętrzny termometr widoczny od strony klienta, co pozwala na prezentację aktualnej temperatury potraw.
Cechy produktu:
- Pojemność: 5 × GN 1/1
- Wymiary zewnętrzne: 1765 × 610 × 147 mm
- Głębokość zespołu sterowania: 300 mm
- Zakres temperatury: +30°C do +120°C
- Moc: 2,2 kW
- Zasilanie: 230 V / 1 faza / 50–60 Hz
- Waga brutto: 36 kg
- Objętość transportowa: 0,47 m³
- Element grzewczy: silikonowy, zintegrowany pod powierzchnią ceramiczną
- Obudowa: stal nierdzewna
- Izolacja: gruba warstwa ograniczająca straty ciepła
- Panel sterowania: z cyfrowym wyświetlaczem, możliwość montażu z przodu lub z boku
- Montaż: uchwyty ułatwiające instalację w blacie
- Wyposażenie opcjonalne: zewnętrzny termometr widoczny od strony klienta