Dodaj swoją recenzję
Piec do pizzy taśmowy elektryczny 20 kW
Piec do pizzy taśmowy elektryczny 20 kW
41.820,00 zł
34.000,00 zł netto Oszczędzasz 10.455,00 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 42.302,00 zł
Na magazynie
Zasilanie: elektryczne
Maksymalna temp.: 315 °C
Czytaj więcej
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec do pizzy taśmowy elektryczny 20 kW
Opis:
- urządzenia idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
- krótki czas pieczenia
- proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
- prosta obsługa dzięki możliwości programowania
- równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze
- mikroprocesorowy panel kontrolny
- możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia
- bardzo duża powtarzalność procesu pieczenia
- niskie zużycie energii
- piece w całości wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- ergonomiczny dotykowy wyświetlacz LCD
- temperatura pracy od 90 do 300°C (modele SET1100/1500/1600/1700)
- temperatura pracy od 90 do 315°C (model SET2000)
- umożliwiają oszczędność czasu dzięki szybkiej i wydajnej pracy
- długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut
- podstawa jezdna
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne [mm]: 1220x1960x1130
- wymiary komory pieczenia [mm]: 655x910x87
- wysokość podstawy [mm]: 559
- zużycie energii [kWh]: 8
- moc [kW]: 20
- zasilanie [V]: 400
- szerokość taśmy [mm]: 610
- waga [kg]: 242
- wydajność ⌀30 [szt/h]: 90
Dlaczego warto wybrać piec tunelowy Resto Quality SET1700?:
- sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
- duża powtarzalność wypieku
- piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
- ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza
Dane techniczne
Informacje
Piec do pizzy taśmowy elektryczny 20 kW
Opis:
- urządzenia idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
- krótki czas pieczenia
- proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
- prosta obsługa dzięki możliwości programowania
- równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze
- mikroprocesorowy panel kontrolny
- możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia
- bardzo duża powtarzalność procesu pieczenia
- niskie zużycie energii
- piece w całości wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- ergonomiczny dotykowy wyświetlacz LCD
- temperatura pracy od 90 do 300°C (modele SET1100/1500/1600/1700)
- temperatura pracy od 90 do 315°C (model SET2000)
- umożliwiają oszczędność czasu dzięki szybkiej i wydajnej pracy
- długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut
- podstawa jezdna
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne [mm]: 1220x1960x1130
- wymiary komory pieczenia [mm]: 655x910x87
- wysokość podstawy [mm]: 559
- zużycie energii [kWh]: 8
- moc [kW]: 20
- zasilanie [V]: 400
- szerokość taśmy [mm]: 610
- waga [kg]: 242
- wydajność ⌀30 [szt/h]: 90
Dlaczego warto wybrać piec tunelowy Resto Quality SET1700?:
- sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
- duża powtarzalność wypieku
- piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
- ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza
Ostatnio oglądane