Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjny 6x 1/1 GN, gazowy 8,5kW
Piec konwekcyjny 6x 1/1 GN, gazowy 8,5kW
17.688,51 zł
14.380,90 zł netto Oszczędzasz 12.892,49 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 29.016,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjny 6x 1/1 GN, gazowy 8,5kW
Piec na tace załadowcze GN 1/1. Konstrukcja boczna na 60mm z zabezpieczeniem przed przechyleniem. Producent: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304 i zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Pomieszczenie kuchenne: całkowicie spawane, z zaokrąglonymi kątami i narożnikami. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbierające skropliny do systemu drenażowego. Konstrukcję nośną płyt można łatwo zdemontować. Cyrkulatory ciepła można łatwo zdemontować. Oura (bez regulacji) o szerokich rozmiarach. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie gazowe: palniki ze stabilizowanym płomieniem. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednolite i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie trzeba już czekać, piekarnik konwekcyjny pozwala na gotowanie różnych potraw jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie będzie się wysuszać, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenie), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec konwekcyjny 6x 1/1 GN, gazowy 8,5kW
Piec na tace załadowcze GN 1/1. Konstrukcja boczna na 60mm z zabezpieczeniem przed przechyleniem. Producent: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304 i zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Pomieszczenie kuchenne: całkowicie spawane, z zaokrąglonymi kątami i narożnikami. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbierające skropliny do systemu drenażowego. Konstrukcję nośną płyt można łatwo zdemontować. Cyrkulatory ciepła można łatwo zdemontować. Oura (bez regulacji) o szerokich rozmiarach. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie gazowe: palniki ze stabilizowanym płomieniem. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednolite i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie trzeba już czekać, piekarnik konwekcyjny pozwala na gotowanie różnych potraw jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie będzie się wysuszać, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenie), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Ostatnio oglądane