Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjny 20x 2/1 GN, gazowy 50,01kW z automatycznym nawilżaniem
Piec konwekcyjny 20x 2/1 GN, gazowy 50,01kW z automatycznym nawilżaniem
53.209,15 zł
43.259,47 zł netto Oszczędzasz 38.782,43 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 87.285,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjny 20x 2/1 GN, gazowy 50,01kW z automatycznym nawilżaniem
Piec na tace załadowcze GN 2/1 (lub GN 1/1). 1 odłączana podziałka 60 mm „antywywrotna”. Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej. Wykonanie: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304, strona zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Pomieszczenie kuchenne: całkowicie spawane, z zaokrąglonymi kątami i narożnikami. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbiera kondensat do systemu drenażowego. Konstrukcję nośną płyt można łatwo zdemontować. Cyrkulatory ciepła można łatwo zdemontować. Oura (bez regulacji) ma szeroki rozmiar. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymuje wentylator po otwarciu drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie gazowe: palniki ze stabilizowanym płomieniem. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażowego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Zawiera selektor stopnia nawilżenia, termostat w zakresie od 30 do 300°C, timer w zakresie od 1 do 120 minut. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednolite i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie trzeba już czekać, piekarnik konwekcyjny pozwala na gotowanie różnych potraw jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie będzie się wysuszać, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenie), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec konwekcyjny 20x 2/1 GN, gazowy 50,01kW z automatycznym nawilżaniem
Piec na tace załadowcze GN 2/1 (lub GN 1/1). 1 odłączana podziałka 60 mm „antywywrotna”. Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej. Wykonanie: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304, strona zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Pomieszczenie kuchenne: całkowicie spawane, z zaokrąglonymi kątami i narożnikami. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbiera kondensat do systemu drenażowego. Konstrukcję nośną płyt można łatwo zdemontować. Cyrkulatory ciepła można łatwo zdemontować. Oura (bez regulacji) ma szeroki rozmiar. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymuje wentylator po otwarciu drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie gazowe: palniki ze stabilizowanym płomieniem. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażowego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Zawiera selektor stopnia nawilżenia, termostat w zakresie od 30 do 300°C, timer w zakresie od 1 do 120 minut. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednolite i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie trzeba już czekać, piekarnik konwekcyjny pozwala na gotowanie różnych potraw jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie będzie się wysuszać, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenie), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Ostatnio oglądane