Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjny 20x 1/1 GN, gazowy 35,01kW z automatycznym nawilżaniem
Piec konwekcyjny 20x 1/1 GN, gazowy 35,01kW z automatycznym nawilżaniem
45.815,02 zł
37.247,98 zł netto Oszczędzasz 33.393,05 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 75.155,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjny 20x 1/1 GN, gazowy 35,01kW z automatycznym nawilżaniem
Piec na tace załadowcze GN 1/1. 1 odłączana podziałka 60 mm „zabezpieczająca przed przechyleniem”. Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej. Producent: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304 i zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Kuchnia: w całości spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbiera kondensat do systemu drenażowego. Konstrukcja nośna płyt, którą można łatwo zdemontować. Cyrkulatory ciepła można łatwo zdemontować. Oura (bez regulacji) ma szeroki rozmiar. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie gazowe: palniki ze stabilizowanym płomieniem. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażowego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednolite i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie trzeba już czekać, piekarnik konwekcyjny pozwala na gotowanie różnych potraw jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie będzie się wysuszać, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenie), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec konwekcyjny 20x 1/1 GN, gazowy 35,01kW z automatycznym nawilżaniem
Piec na tace załadowcze GN 1/1. 1 odłączana podziałka 60 mm „zabezpieczająca przed przechyleniem”. Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej. Producent: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304 i zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 430, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Kuchnia: w całości spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbiera kondensat do systemu drenażowego. Konstrukcja nośna płyt, którą można łatwo zdemontować. Cyrkulatory ciepła można łatwo zdemontować. Oura (bez regulacji) ma szeroki rozmiar. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie gazowe: palniki ze stabilizowanym płomieniem. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażowego. Idealnie wodoszczelny „IPX5”. Z możliwością wyboru stopnia nawilżenia, termostatem od 30 do 300°C, timerem od 1 do 120 min. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednolite i szybsze gotowanie niż tradycyjne piekarniki. Nie trzeba już czekać, piekarnik konwekcyjny pozwala na gotowanie różnych potraw jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie będzie się wysuszać, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenie), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Ostatnio oglądane