Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjny 20x 1/1 GN, elektryczny 34,5kW z automatycznym nawilżaniem
Piec konwekcyjny 20x 1/1 GN, elektryczny 34,5kW z automatycznym nawilżaniem
43.502,21 zł
35.367,65 zł netto Oszczędzasz 31.707,37 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 71.361,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjny 20x 1/1 GN, elektryczny 34,5kW z automatycznym nawilżaniem
Piekarnik „poprzeczny” do załadunku talerzy GN 1/1. 1 odłączana podziałka 60 mm zapobiegająca przechylaniu. Regulowane nóżki wykonane ze stali nierdzewnej. Wykonanie: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304, strona zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 430. Izolacja termiczna wykonana z włókna ceramicznego. Kuchnia: całkowicie spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbiera kondensat do systemu drenażowego. Konstrukcję nośną płyt można łatwo zdemontować. Cyrkulatory ciepła można łatwo zdemontować. (Regulowany) zawór odpowietrzający ma szerokie wymiary. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymuje wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie elektryczne: oporniki pancerne wykonane ze stali nierdzewnej, umieszczone za ćwiartkami wentylatorów. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelna, posiadająca stopień ochrony „IPX5”. Zawiera selektor stopnia nawilżenia, termostat od 30 do 300°C i timer od 1 do 120 minut. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednorodne i szybsze przygotowywanie potraw niż tradycyjne piekarniki. Nie ma już czekania, piekarniki konwekcyjne pozwalają na gotowanie różnych dań jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie wyschnie, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenia), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec konwekcyjny 20x 1/1 GN, elektryczny 34,5kW z automatycznym nawilżaniem
Piekarnik „poprzeczny” do załadunku talerzy GN 1/1. 1 odłączana podziałka 60 mm zapobiegająca przechylaniu. Regulowane nóżki wykonane ze stali nierdzewnej. Wykonanie: wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304, strona zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 430. Izolacja termiczna wykonana z włókna ceramicznego. Kuchnia: całkowicie spawana, zaokrąglone kąty i rogi. Uszczelka umieszczona z przodu komory kuchennej. Tłoczone dno zbiera kondensat do systemu drenażowego. Konstrukcję nośną płyt można łatwo zdemontować. Cyrkulatory ciepła można łatwo zdemontować. (Regulowany) zawór odpowietrzający ma szerokie wymiary. Oświetlenie boczne. Drzwi: ergonomiczna i atermiczna klamka, automatyczne zamykanie. Mikroprzełącznik zatrzymuje wentylator podczas otwierania drzwi. Nawilżacz: automatyczne nawilżanie. Ogrzewanie elektryczne: oporniki pancerne wykonane ze stali nierdzewnej, umieszczone za ćwiartkami wentylatorów. Panel sterowania: dostęp od przodu, łatwa i szybka konserwacja dla serwisu posprzedażnego. Idealnie wodoszczelna, posiadająca stopień ochrony „IPX5”. Zawiera selektor stopnia nawilżenia, termostat od 30 do 300°C i timer od 1 do 120 minut. Dostarczane bez kratek. ZALETY: Konwekcja umożliwia jednorodne i szybsze przygotowywanie potraw niż tradycyjne piekarniki. Nie ma już czekania, piekarniki konwekcyjne pozwalają na gotowanie różnych dań jednocześnie, bez mieszania smaków. Dzięki nawilżaczowi, mięso nie wyschnie, zachowają wszystkie swoje smaki i miękkość. Automatyczny nawilżacz (30% nasycenia), z 6 poziomami regulacji nawilżania.Ostatnio oglądane