Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjno-parowy iniekcyjny 10x GN 2/1, elektryczny, 29.6 kW, 400V
Piec konwekcyjno-parowy iniekcyjny 10x GN 2/1, elektryczny, 29.6 kW, 400V
76.084,11 zł
61.857,00 zł netto Oszczędzasz 20.224,89 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 76.565,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjno-parowy iniekcyjny 10x GN 2/1, elektryczny, 29.6 kW, 400V
TECHNIKI GOTOWANIA Gorące powietrze 30 – 300 °C; Funkcja kombi - gorące powietrze/para 30 – 300 °C; Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C; Bio-gotowanie 30 – 98 °C; WYPOSAŻENIE Automatyczne mycie; Książka kucharska (programy / kroki) 99/; Rekuperator; ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary; ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością; Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi; Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia; 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza; Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo; Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****; Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 1 punktowa; Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych; SERWIS System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych; BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera; SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach; Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetowąPodmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: RETIGO s.r.o
ul. Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, CZ
e-mail: [email protected]
Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec konwekcyjno-parowy iniekcyjny 10x GN 2/1, elektryczny, 29.6 kW, 400V
TECHNIKI GOTOWANIA Gorące powietrze 30 – 300 °C; Funkcja kombi - gorące powietrze/para 30 – 300 °C; Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C; Bio-gotowanie 30 – 98 °C; WYPOSAŻENIE Automatyczne mycie; Książka kucharska (programy / kroki) 99/; Rekuperator; ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary; ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością; Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi; Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia; 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza; Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo; Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****; Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 1 punktowa; Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych; SERWIS System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych; BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera; SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach; Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetowąPodmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: RETIGO s.r.o
ul. Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, CZ
e-mail: [email protected]
Ostatnio oglądane