Dodaj swoją recenzję
Piec konwekcyjno-parowy 6 x GN 1/1 elektryczny, 10,9 kW, natryskowy z myciem
Piec konwekcyjno-parowy 6 x GN 1/1 elektryczny, 10,9 kW, natryskowy z myciem
34.884,03 zł
28.361,00 zł netto Oszczędzasz 9.272,97 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 35.104,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec konwekcyjno-parowy 6 x GN 1/1 elektryczny, 10,9 kW, natryskowy z myciem
- TECHNIKI GOTOWANIA
- Gorące powietrze 30 – 300 °C
- Funkcja kombi - gorące powietrze/para
- Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C
- Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C
- Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania
- Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii
- Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, lepsza soczystość i smak
- Automatyczny przedgrzew
- Automatyczne chłodzenie
- Manualne nawilżanie
- Automatyczny start
- WYPOSAŻENIE
- Automatyczne mycie
- Książka kucharska (programy / kroki) 99/
- Rekuperator
- ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary
- ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
- Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi
- Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia
- 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza
- Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo
- Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie
- Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****
- Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 1 punktowa
- Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości
- Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia
- Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych
- SERWIS
- System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych
- BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera
- SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach
- Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
- DODATKOWE WYPOSAŻENIE
- Lewostronnie otwierane drzwi**
- Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi
- Dodatkowy zestaw prowadnic 600x400 mm
Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec konwekcyjno-parowy 6 x GN 1/1 elektryczny, 10,9 kW, natryskowy z myciem
- TECHNIKI GOTOWANIA
- Gorące powietrze 30 – 300 °C
- Funkcja kombi - gorące powietrze/para
- Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C
- Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C
- Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania
- Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii
- Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, lepsza soczystość i smak
- Automatyczny przedgrzew
- Automatyczne chłodzenie
- Manualne nawilżanie
- Automatyczny start
- WYPOSAŻENIE
- Automatyczne mycie
- Książka kucharska (programy / kroki) 99/
- Rekuperator
- ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary
- ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
- Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi
- Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia
- 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza
- Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo
- Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie
- Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****
- Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 1 punktowa
- Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości
- Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia
- Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych
- SERWIS
- System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych
- BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera
- SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach
- Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
- DODATKOWE WYPOSAŻENIE
- Lewostronnie otwierane drzwi**
- Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi
- Dodatkowy zestaw prowadnic 600x400 mm
Ostatnio oglądane