• Lorem ipsum
-21%

Piec konwekcyjno-parowy 12 x GN 2/1 elektryczny, 37,1 kW z sondą i prysznicem

91.242,63 zł
74.181,00 zł netto
Oszczędzasz 24.254,37 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 91.820,00 zł
Na magazynie
Marka: Retigo
Kod: 00026777
Gwarancja: 3 lata
Dostawa: 5 dni
Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Piec konwekcyjno-parowy 12 x GN 2/1 elektryczny, 37,1 kW z sondą i prysznicem

    TECHNIKI GOTOWANIA
  • Gorące powietrze 30 – 300 °C
  • Funkcja kombi - gorące powietrze/para
  • Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C
  • Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C
  • Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania
  • Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii
  • Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, lepsza soczystość i smak
  • Automatyczny przedgrzew
  • Automatyczne chłodzenie
  • Manualne nawilżanie
  • Automatyczny start
    WYPOSAŻENIE
  • Automatyczne mycie
  • Książka kucharska (programy / kroki) 99/
  • Rekuperator
  • ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary
  • ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
  • Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi
  • Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia
  • 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza
  • Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo
  • Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie
  • Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****
  • Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 1 punktowa
  • Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości
  • Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia
  • Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych
    SERWIS
  • System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych
  • BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera
  • SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach
  • Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
    DODATKOWE WYPOSAŻENIE
  • Lewostronnie otwierane drzwi**
  • Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi
  • Dodatkowy zestaw prowadnic 600x400 mm

Dane techniczne
Tagi
Ostatnio oglądane