Dodaj swoją recenzję
Piec do pizzy 1-komorowy elektryczny 10,2 kW, 6 x Ø 40 cm, z elektronicznym panelem, szeroki
Piec do pizzy 1-komorowy elektryczny 10,2 kW, 6 x Ø 40 cm, z elektronicznym panelem, szeroki
15.143,76 zł
12.312,00 zł netto Oszczędzasz 3.785,94 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 16.078,00 zł
Na magazynie
Zasilanie: elektryczne
Liczba komór: 1
Maksymalna temp.: 455 °C
Czytaj więcej
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec do pizzy 1-komorowy elektryczny 10,2 kW, 6 x Ø 40 cm, z elektronicznym panelem, szeroki
Opis:
- dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
- wysokiej jakości izolacja termiczna
- front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny
- wewnętrzne oświetlenie komory
- elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
- płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
- niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
- nowoczesny design
- wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi
- komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm
- w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia
- urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki
- możliwość dokupienia komory wzrostowej
Parametry techniczne:
- ilość komór: 1
- wymiary pizzy: 6x 40 cm
- wymiary wewnętrzne: 1230x840x175 mm
- wymiary zewnętrzne: 1500x1074x413 mm
- moc: 10,2 kW
- napięcie: 400V
- temperatura: 45-455°C
- waga: 127 kg
- ilość blach 60x40cm: 4
Wyposażenie dodatkowe:
- okap nad piec 1500x1115x120 – 2 320 zł netto
- okap nad piec 1500x1165x310 – 7 050 zł netto
- podstawa pod piec – 2 370 zł netto
- płyty szamotowe w całej komorze - 2 780 zł netto
- możliwość opcjonalnego wyposażenia w regulacje poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina - 550 zł netto
- możliwość wyposażenia w generator pary - 5 510 zł netto
- możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150zł netto
Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D6/L?:
- W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech.
- Elektroniczne sterowanie parametrami pieca.
- Możliwość piętrowania pieca w moduły.
- Komora o wysokości 180mm.
- Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi.
- Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca.
- Możliwość dokupienia generatora pary.
- Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina.
- Szerokie okienko dla lepszej widoczności procesu wypieku.
- Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
- Możliwość domówienia płyty szamotowej w całej komorze dla osiągnięcia większej równomierności wypieku.
- Ze względu na zmieniony układ komory i większą szerokość niż głębokość, piece te są łatwiejsze i wygodniejsze w użytkowaniu.
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
Dane techniczne
Informacje
Piec do pizzy 1-komorowy elektryczny 10,2 kW, 6 x Ø 40 cm, z elektronicznym panelem, szeroki
Opis:
- dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
- wysokiej jakości izolacja termiczna
- front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny
- wewnętrzne oświetlenie komory
- elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
- płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
- niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
- nowoczesny design
- wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi
- komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm
- w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia
- urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki
- możliwość dokupienia komory wzrostowej
Parametry techniczne:
- ilość komór: 1
- wymiary pizzy: 6x 40 cm
- wymiary wewnętrzne: 1230x840x175 mm
- wymiary zewnętrzne: 1500x1074x413 mm
- moc: 10,2 kW
- napięcie: 400V
- temperatura: 45-455°C
- waga: 127 kg
- ilość blach 60x40cm: 4
Wyposażenie dodatkowe:
- okap nad piec 1500x1115x120 – 2 320 zł netto
- okap nad piec 1500x1165x310 – 7 050 zł netto
- podstawa pod piec – 2 370 zł netto
- płyty szamotowe w całej komorze - 2 780 zł netto
- możliwość opcjonalnego wyposażenia w regulacje poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina - 550 zł netto
- możliwość wyposażenia w generator pary - 5 510 zł netto
- możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150zł netto
Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D6/L?:
- W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech.
- Elektroniczne sterowanie parametrami pieca.
- Możliwość piętrowania pieca w moduły.
- Komora o wysokości 180mm.
- Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi.
- Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca.
- Możliwość dokupienia generatora pary.
- Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina.
- Szerokie okienko dla lepszej widoczności procesu wypieku.
- Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
- Możliwość domówienia płyty szamotowej w całej komorze dla osiągnięcia większej równomierności wypieku.
- Ze względu na zmieniony układ komory i większą szerokość niż głębokość, piece te są łatwiejsze i wygodniejsze w użytkowaniu.
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
Ostatnio oglądane